4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NJEGOVA LJUBAV NEMA GRANICE: Grujićeva posveta Delijama kakvu teško da ćete negde sresti (FOTO)

Objavljeno: 13.01.16 u 15:04

Postati ljubimac navijača Crvene zvezde velika je čast, pogotovo ako pogledate imena onih koji su nosili dres Zvezde kroz istoriju.

Marko Grujić će sezonu 2016/2017. započeti u dresu Liverpula. Jedan san će ostvariti – Zvezda se nalazi pred osvajanjem titule šampiona.

Onaj drugi, plasman u Ligu šampiona, bio je povod za jednu neverovatno emotivnu sliku koju je Grujić podelio na svom Instagram profilu.

0
0

4 Komentara

  1. dokle, bas i ako je od njega … mnogo je … sve postaje ogavno, dosadno sa jednim ciljem : da se dokaze ono … sto se dokazati ne moze … CIFRE , CIFRE, … magla i prasina … kada se stisa … to ce tesko uskoro da se desi … to ce znaciti da je plan i program … koji neko osmisli za ovo ime … ispunjen i vise ovo ime nece da eksploatise … bice neko drugi … jer su dugovi i potreba za novcem ogromni … bas ce mo imati nove spanske serije… koje su vec u pripremi … bice zabavno do sezone kupanja a onda kud koji mili moji …

    0
    0
    Odgovori
  2. Nit ce Zvezda u LS, nit ce on da place. Pokusava da bude pametan i da daje izjave koje navijaci hoce da cuju, ali oseca se da je „zelen“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter