in ,

NFL: Remsi ponovo u Los Anđelesu

Na stotine ljubitelja američkog fudbala i navijača Remsa izašlo je u utorak uveče na ulice Los Anđelesa, kada je i zvanično saopšteno da se taj klub posle 21 godine vraća u Kaliforniju.

Da bi NFL franšiza mogla da promeni lokaciju, prema pravilima, to treba da odobre vlasnici klubova, što se i dogodilo prošle noći.

NFL je prošle noći i zvanično odobrio da Remsi mogu da se vrate u Los Anđeles gde su igrali 49 godina, pre nego što su se 1994. godine preselili u Sent Luis.

Posle 21 godine Los Anđeles će ponovo imati NFL tim.

loading...

Navijači Remsa su ovu vest proslavili u predgradju Los Andjelesa, Inglvudu, gde vlasnik tog NFL kluba Sten Krenke planira da izgradi stadion, koji bi trebalo da bude otvoren 2019. godine.

– Mislio sam da ovo nikada neću doživeti. Znate, 21 godina je veoma dug period. S vremena na vreme čovek gubi nadu, ali san je živeo sve vreme, rekao je navijač Remsa Rodni Lusein.

Navijači Remsa su mahali žuto-plavim zastavama i uzvikivali: „LA Remsi“.

Vlasnik Remsa Sten Krenke planira da u Inglvud parku sagradi kompleks vredan skoro tri milijarde dolara, a dok se novi stadion ne izgradi, ta NFL ekipa će igrati na privremenom stadionu, najverovatnije u Los Andjeles Koloseumu.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

DVA DIVA: Borković posetio Marjanovića i upoznao Dankana (FOTO)

PARTIZANOVAC REKORDER: Čim je ušao na teren zatresao mrežu (VIDEO)