0
Ostali sportovi

FOTO : STARSPORT

NEMA OPUŠTANJA, NEĆE BITI LAKO: Vaterpolisti svesni da moraju korak po korak

Objavljeno: 13.01.16 u 17:12

Vaterpolo reprezentativac Srbije Duško Pijetlović rekao je danas da njegova ekipa ne sme da se opušta jer joj neće biti lako u nastavku Evropskog prvenstva.

– Moramo dobro da se spremimo kao što smo to uradili za prve dve utakmice. Francuska je fizički izuzetno sporemna ekipa i neće biti lako igrati protiv njih, rekao je Pijetlović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Srbija je u prva dva kola savladala Hrvatsku i Maltu, a u trećem će se sastati sa Francuskom.

Stefan Mitrović je zahvalio publici što je u velikom broju došla na utakmicu sa Maltom, iako su svi znali da taj susret neće biti neizvestan.

On je, takodje, pozvao navijače da u još većem broju podrže Srbiju protiv Francuske.

– To nam puno znači i bila bi šteta da ne iskoristimo ovu priliku jer ko zna da li će moći opet da se dogodi ovakav sportski spektakl u Srbiji, dodao je Mitrović.

On ima problema sa ledjima, ali će bez obzira na to biti u sastavu.

Pomoćni trener srpske selekcije Uroš Stevanović rekao je da sve ide po zacrtanom planu.

– Sve ide po zacrtanom planu. Francuska je daleko kvalitetnija ekipa od Malte i očekujemo veliki otpor. To je ekipa koja zna da igra vaterpolo, rekao je Stevanović.

Prema njegovim rečima, reprezentacija Srbije treba da bude koncentrisana samo na svoju igru.

– Najbitnije je da gledamo sebe, da se posvetimo treningu i ima vremena kada ćemo razmišljati dalje. Ići ćemo korak po korak, kazao je Stevanović.

Utakmica izmedju Srbije i Francuske igraće se sutra od 20.15 u Beogradskoj areni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter