14
Košarka

PROMENA: Džikić doveo drugo pojačanje u Partizan

Objavljeno: 12.01.16 u 14:23

Iz dana u dan Aleksandar Džikić u Partizanu dovodi stvari u red po svom ukusu.

Posle pobede protiv Cibone i dovođenja pojačanja na mestu centra, Derela Vilijamsa, Aleksandar Džikić je doveo i pojačanje u stručnom štabu.

Njemu na usluzi u narednom periodu biće kondicioni trener muške seniorske reprezentacije Srbije, Mladen Mihajlović. Možda će se ispostaviti kao vrlo mudar potez, s obzirom na padove koje Partizan ima u igri, sa snagom bi mogli dobiti i na sigurnosti u neizvesnim završnicama.

U stručnom timu selektora Aleksandra Đorđevića, Mihaljlović je vodio računa o fizičkoj spremi naših reprezentativaca na poslednjem prvenstvu Evrope. Na svetskom prvenstvu 2014.godine, novi šef tima za fizičku spremu košarkaša Partizana, bio je asistent Srđanu Sariću.

Prethodno, Mihajlović je radio u mlađim selekcijama reprezentacije Srbije, kao i u KK Radnički iz Kragujevca.  

FOTO: KK Partizan
FOTO: KK Partizan
0
0

14 Komentara

  1. Kao sto jedan moj drug rece: prodje mi mladost a ja ne pogledah ni jednu zvezdinu utakmicu u Evropi,time je sve objasnio.Sta cu mu kad ne zna da odabere prave boje

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne,ne mi ne postojimo…..Ne igramo evroligu i nismo sampioni aba lige i prvaci ove drzave…A nismo ni u fudbalu prvaci evrope i sveta….Nismo ni u svakoj anketi od vas brojniji i na svakom navijackom rangiranju ubedljivo ispred vas…Mi imamo cime da se ponosimo za razliku od vas….Vas najveci uspeh je biti komsija evropskog i svetskog prvaka…..ahahahahahahahahahh pa kako vas bacam u bedak franjevci haha….

    0
    0
    Odgovori
  3. Care, znas sta je najveca sreca? To sto vi ne postojite vec 5,6 godina. Hahahaha, pa vi ste najveca komedij, mi i da ispadnemo iz svih liga necemo pasti toliko nisko.

    0
    0
    Odgovori
  4. Partizan se pojacava i sledece sezone ce da igra u Zagrebu…. Napokon ce da igra ligu u svojoj DOMOVINI ahaahaha…..hahaha sa vama uvek komedija….sreca sto postojite franjevci da ima kome da se smejemo ahahaha…..

    0
    0
    Odgovori
  5. Poslao ga Sale Djordjevic !!! Grobari su sabili redove i uzvracaju udarce naturscika !!! Imperija uzvraca udarac silama zla !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter