2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OTIŠAO DA BI IGRAO: Gde će Mbođ posle Crvene zvezde?

Objavljeno: 12.01.16 u 18:11

Ljubimac Zvezdine publike nalazi se na raskrsnici između ostanka u Srbiji i povratka u Afriku.

Već je uveliko poznato da će Zvezdin Senegalac Mamadu Mbođ otići iz Crvene zvezde iako je juče bio na prvoj prozivci Miodraga Božovića. Bilo je i šala na njegov račun zbog čega više nije crveno-beli, ali je pravi razlog onaj fudbalski – želeo je da igra.

Osim uvodnih utakmica na početku sezone protiv Kairata i na početku Superlige Srbije, kada uistinu Zvezda i nije najbolje delovala, Mbođ je uglavnom bio ‘grejao’ klupu i bio aktivniji na društvenim mrežama nego na utakmicama.

Potpuno je bio istisnut iz postave, ali se radovao svakoj pobedi Zvezde, pa i Srbije kada je postala šampion sveta na Novom Zelandu. Sada se nalazi na rasksrnici karijere i u dilemi oko toga da li će ostati u srpskom fudbalu ili će se vratiti u Afriku.

Navodno Mbođ ima ponude Radnika iz Surdulice i lučanske Mladosti, pa će narednih nekoliko dana doneti odgovor hoćemo li još uživati u njegovoj harizmi ili ćemo se i definitivno oprostiti od jednog od, ako ništa drugo, duhovitijih stranaca koji su igrali u našem fudbalu.

0
0

2 Komentara

  1. Mbodj ide na kaljenje u partizan sest meseci ! Proverena informacija ! Bit ce to veliko pojacanje Vucelinim partizanima u plej-autu !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter