4
Evropske lige

JOŠ JEDAN PROMAŠAJ: Bio je velika nada Crvene zvezde, sada je u Interu! (FOTO)

Objavljeno: 12.01.16 u 15:53

Poslednjih godina sve je veći broj ‘odliva mozgova’ iz najtrofejnijih srpskih klubova u inostranstvo, bez ijedne utakmice u prvom timu.

Koliko smo samo puta žalili za nekom od fudbalera koji su otišli bez ikakvog traga u srpskom fudbalu i otisnuli se u inostranstvo i velike evropske klubove. Partizan još uvek ne može da preboli Matiju Nastasića, a deluje da će i Zvezda imati svoj slučaj zbog kog će žaliti kroz par godina.

U pitanju je mladi golman Vladan Đekić koji će je do letos bio član Crvene zvezde, a onda na iznenađenje mnogih, pa i trenera Ognjena Koromana ode iz kluba.

– Nekorektno je da roditelji tuže klub zbog neisplaćenih stipendija. Da je Vladan došao kod mene, ja bih mu dao novac, ovako je, što se tiče mene, završio sa Crvenom zvezdom – objasnio je tada Koroman posle ‘Turnira prijateljstva’ u Bijeljini.

Problem su bile neisplaćene stipendije. Možda čak i problem u komunikaciji, nerazumevanju. U svakom slučaju, on je sada prošlost za Crvenu zvezdu, a budućnost za Inter, sa kojim je mladi golman uspostavio saradnju.

Screenshot_4

Italijanski mediji preneli su oduševljenje njegovim dolaskom, a on je odmah prekomandovan u omladinki pogon nero-azura, gde će se ‘kaliti’ za buduće izazove.

0
0

4 Komentara

  1. I veliki Hugo Sančez je veliki Zvezdin promašaj, pa ne mogu brate svi da igraju u Zvedzdi, otisao čovek pa šta!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter