1
Košarka

FOTO: STARSPORT

I TO JE DŽIKIĆ DONEO U PARTIZAN: Igrači jedva čekaju da dođu na trening!

Objavljeno: 12.01.16 u 16:28

Kako dani odmiču, izgleda da je uticaj Aleksandra Džikića na igrače Partizana višestruk.

Ovacije navijača, pobeda nad Cibonom, pojačanje na centru, pa i u stručnom štabu i veliko poštovanje od strane igrača. Teško da je mogao bolji početak u Partizanu da zamisli Aleksandar Džikić.

Posle prve utakmice i nekoliko treninga igrači su oduševljeni novim trenerom. I dok je bilo više junaka protiv Cibone, možda najviše su profitirali Adin Vrabac i Edo Murić, koji su konačno zaigrali u skladu sa očekivanjima navijača.

– Sviđa mi se kako pristupa sa nama, kako nam se obraća. Srećan sam kada idem na trening. Motiviše nas, ukazuje nam na greške na neki strožiji način, ali to ima efekta – izjavio je Adin Vrabac za ‘Sport’.

Sličnog mišljenja je i Edo Murić koji je dobio veću minutažu i počeo je da pogađa šuteve kakve je bez problema ubacivao prošle sezone.

– On nam je u svlačionici kao prijatelj koga svi poštujemo. Ne da nikada na sebe, ali nas mnogo lepo tretira. Ima osećaj i šmek – objasnio je Edo Murić.

Zadovoljni su bili i navijači posle tesne pobede nad Cibonom. Možda zaista slede bolji dani za crno-bele…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter