0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

DEJAN PERIĆ PRED EP: Imamo veliki motiv, inat i želju

Objavljeno: 12.01.16 u 15:11

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić najavio je veliku borbu na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

– Ponosan sam na ovu grupu igrača, kako radi. Postoji veliki motiv, inat i želja da se nadmećemo sa najboljima. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe na svim utakmicama, da se nećemo predavati. Gledaćete reprezentaciju koja igra sa puno srca, odgovornosti i motiva za svoju zemlju – rekao je Perić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Srbija će takmičenje otvoriti utakmicom protiv domaćina turnira Poljske, što je, kaže Perić, poseban motiv za njega i njegove igrače.

– Ima li šta lepše od toga da se otvori takmičenje pred domaćinom. Opterećenje je na njima jer moraju da pobede. Mi se spremamo za borbu, imamo cilj. To je praznik i tako treba da se doživljava – istakao je Perić.

Pritisak postoji, ali tako se postaje šampion, ističe Perić.

– Pripremamo se za opterećenje i pritisak, ali niko nije postao šampion bez pritiska, ja ne poznajem takve. Ko ne voli da odgovara za ono što radi, a da ima kvalitet? Ako zaslužimo da se traži više od nas, to znači da smo na dobrom putu i da smo uradili nešto ispravno. Ovi momci imaju možda i najteži zadatak do sada – poručio je Perić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter