0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINA TALIJA: Kada on igra crveno-beli znaju samo za pobede

Objavljeno: 11.01.16 u 10:13

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su tri poraza, dva od Kairata i jedan od čačanskog Borca, i dva puta su remizirali u Superligi Srbije.

Prostom računicom dolazi se do zbira od pet utakmica u kojima crveno-beli nisu ostvarili trijumf, ali razlog tome možda je i podatak da u njima nije igrao Savo Pavićević (istina isključen je na samom startu prvog meča sa Kairatom).

Na 14 prvenstvenih utakmica crnogorski reprezentativac je bio u timu Miodraga Božovića i na svih 14 Zvezda je zabeležila trijumfe, kao i u Kup utakmici sa Bačkom u Bačkoj Palanci.

– Da mi niste pomenuli ne bih ni znao za ovaj podatak. Prija mi, mada nikad lični učinak nisam stavljao ispred tima, pa zato nisam ni brojao, a i sam osećaj posle ove jeseni je fenomenalan. Posle svega što se dešavalo na startu, šoka sa Kairatom, imali smo blistavu jesen, prepunu rekorda, dobre igre, između ostalog u intervjuu za Novosti rekao je Pavićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter