5
AdmiralBet ABA Liga

VILIJAMS ISKRENO: Amerikanac otkrio koliko zna o Partizanu i zašto je požurio u Pionir

Objavljeno: 11.01.16 u 11:18

Treći Amerikanac u timu Partizana Darel Vilijams sinoć je stigao u Beograd i brže bolje pohitao je ka Pioniru gde je njegov novi tim igrao protiv Cibone.

Bivši igrač belgijskog Pepinstera će već u narednom kolu, u dulelu sa Krkom, debitovati u crno-belom dresu. O svom novom klubu Vilijams nije mnogo znao pre ponude koja mu je stigla.

– Iskreno, nisam znao previše. Iz razgovora sa mojim agentom i nekim košarkašima koji su već igrali u Evropi, čuo sam da je to veoma cenjen klub, sa bogatom tradicijom, otkrio je Vilijams, a prenosi Žurnal.

Takođe je čuo sve najbolje o navijačima, koji su se sinoć okupili u velikom broju u Pioniru.

– Želeo sam da vidim kakvi su navijači, cela energija u dvorani. Veoma sam uzbuđen zbog svega toga.

0
0

5 Komentara

  1. Blago vama. Pa ocas posla mozete napraviti hokejaski tim, koji ce biti prvak Evrope. Samo da razglasite da ste sampioni ima da pojure ovamo ameri, kanadjani, finci.. Jeste razmisljali da oformiti konjsku sekciju? Mozete konje rasporedjivati I u razne vase druge sekcije jer; DOBAR KONJ UVEK MOZE IMATI SVESTRANU NAMENU. Doduse, „babe i zabe se ne mesaju“ ali boli vas uvo za ta glupava pravila drugih.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa vidis iz izjave ,da nikad nije cuo za Partizan . A sto se cigana tice .. Zvezda je svetski i Evropski prvak u fudbalu , tako da nas bas zabole za tu vasu u kosarci. A inace su to nase zene osvajale pre vas , nista specijalno..svaka cast vama ali fudbal je fudbal

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter