8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ: O tituli više i ne pričamo, sada je cilj veliki uspeh u Evropi

Objavljeno: 11.01.16 u 13:16

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je da se crveno-beli već sada organizaciono spremaju za kvalfikacije za Ligu šampiona, kao i da radi na pojačanjima kako bi tim što jači dočekao drugi deo sezone i ostao na prvom mestu na tabeli Superlige.

– Iako matematički nismo osvojili titulu, organizaciono se spremamo za kvalifikacije za Ligu šampiona. Ipak, naše fudbalere to ne bi trebalo da zanima, već da se fokusiraju na svoje obaveze, kao što je do sada bio slučaj, rekao je Terzić na početku priprema.

Prema njegovim rečima pregovara se sa dvojicom igrača iz inostranstva, na poziciji štopera i veziste.

– Više niko ne priča o tituli i velikoj bodovnoj prednosti. Svi žele veliki uspeh u Evropi, jasan je bio prvi operativac Zvezde.

Terzić je ponovio da Vukašin Jovanović nije na prodaju, iako je francuski Bordo povećao ponudu na 2,5 miliona evra i 20 odsto od narednog transfera.

– To je moje mišljenje, ali konsultovaćemo se svi na Upravnom odboru. Jovanović donosi balans ekipi i potreban nam je. Međutim, fudbalsko tržište je neprevidivo, možda Vukašina jednog dana prodamo za pet miliona evra, a možda i ne dobijemo ovakvu ponudu.

On je poručio da će šest miliona evra od transfera Marka Grujića u Liverpul biti na klupskom računu najkasnije do četvrtka-petka i da sa njim Crvena zvezda može normalno da funkcioniše do maja.

0
0

8 Komentara

  1. Pa ovi su skroz odlepili. Poverovali su u svoje nameštene utakmice, da su stvarno jaki. Pa, skoro da nije bilo utakmice da protivniku nije isključen igrač ili je napravljen, ničim izazvan, penal i to od bivših igrača Zvezde… I uvek pri neizvesnom rezultatu… Pa, u Evropi vam neće biti sudija, bivših igrača u protivničkim timovima, ni Vučićevih kadrova da vam nameštaju utakmice… Partizan ste dobili, jer je sastav tima bio katastrofalan i uz veliku dozu sreće, ali zasluženo. Sve ostalo je bilo blagi užas i kriminal od utakmica, u kojima su protivnici igrali skrivalice, a sudije pokrivale, nepokriveno. Ako budete imali sreće u Evropi će vas opet izbaciti neki Kairat u prvom kolu kcalifikacija, jer za više niste!!! Sve sami slepci veruju u ovu Zvezdu!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Oni bar imaju cemu da se nadaju i veruju u svoj super jaki tim ali ste vi smesni i samima sebi sto lupetate nebuloze i trazite alibi u navodim namestenim tekmama ili sudijama.Pa vama su sudije bile bar tri puta naklonjenije u prvom delu prvenstva.Koliko su vam samo nepostojecih penala svirali i koliko protivnickih igraa iskljucivali na pravdi Boga ali ni to vam nije pomoglo,kad neko nezna,on nezna.Lazete sami sebe i uzalud se tesite.Doci ce derbi,kao jesenas i demolirace vas.

      0
      0
      Odgovori
  2. Prodati ga odmag za 2,5miliona i tih 20% od sledece prodaje….takvu ponudu nikada niko vise nece dati za njega u to sam ubedjen bar nama, mozda kada ode u neki drugi klub ali Zvezi je ova ponuda TOP .

    0
    0
    Odgovori
  3. -L-O-P-O-V-Č-I-N-A – – K-R-I-M-I-N-A-L-A-C————-lažni dr. Poternica pre par meseci dao ostavku—–hahahahahaha,osetio plen/Gruja za šest meseci pored osvojene već titule -pozajmica milion evra -pa to ne plaća ni Barsa–kome ide taj milion evra, hahahahaha—-****kada će ova država već jednom da počne da hapsi kriminalce i lopovčine sa lažnim titulama i lažne biznismene , kojima je fudbal samo mesto za pljačkanje.****

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter