3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI: Nema stranaca na Zvezdinoj prozivci, ali je zato tu igrač kojem se niko nije nadao

Objavljeno: 11.01.16 u 10:58

Fudbaleri Crvene pauze posle zasluženog zimskog odmora okupili su se danas na Marakani gde je za 11 sati zakazana prozivka pred pripreme za drugi deo sezone.

Međutim, među okupljenima nema Luisa Ibanjeza, Huga Vijeire i Bruna Matosa. Ali, navijači razloga nemaju razloga za brigu pošto se ne radi o nekom nezadovoljstvu ili štrajku već će se njih trojica uz dozvolu trenera Božovića kasnije priključiti timu.

Razlog kašnjenja su avionske linije koje koriste Zvezdini stranci odnosno komplikovan put makar kada se radi o Argentini i Brazilu.

Iako je bilo najavljivano da će Idan Vered napustiti Crvenu zvezdu on se nalazi na spisku igrača koji će početi pripreme sa crveno-belima.

Sa druge strane na spisku nema Džošue Parkera, koji se nije ni pojavio na Marakani ovog jutra.

0
0

3 Komentara

  1. Naslov te ubedi da nema stranaca na treningu,pa sta je Vered?Srbenda?!Pavicevic?!-Crnogorac,znaci stranac.Jeste smesni novinari

    0
    0
    Odgovori
    • Srnic je brzi,spretniji,jaci i daleko korisniji,jer pokriva veliki deo terena.Najveca radilica u timu veliki posao zavrsava.Cak stize i golove da daje.On je igrac kojeg laici poput tebe ne primecuju.Vide samo igraca kad ima loptu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter