4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PONOVO ‘KUVA’ U ZVEZDI: Menadžer Vukašina Jovanovića traži brz rasplet i to na dva načina

Objavljeno: 11.01.16 u 16:29

Pojavom informacija da je Bordo poslao zvaničnu ‘uzmi ili ostavi’ ponudu, i to ozbiljnu za Vukašina Jovanovića, svako želi svoj deo ‘kolača’.

Menadžeri, kao i uvek, vode jednu od glavnih reči u transferima svojih klijenata i uvek se bore za najbolji ‘deo kolača’ za sebe i svoje klijente.

Tako je i Rade Ćaldović, menadžer Vukašina Jovanovića, u izjavi za ‘Sport’ poručio da bi cela stvar trebala što pre da se reši i to na dva načina – ili prodajom Bordou ili revizijom ugovora zlatnog ‘orlića’.

– Bordo je podebljao ponudu za 300.000 evra u cilju da dovede Jovanovića. Ostaje i dvedeset odsto od dalje prodaje. Tačka još nije stavljena i pored činjenice da je Zvezda na prvu loptu odbila aranžman. Francuzi jesu „zagrizli“ i širom su otvorili vrata igraču. Trebalo bi da održe novi sastanak i konačno prelome, a ako definitivno odbiju Bordo onda bi sledeći potez trebalo da bude revizija ugovora sa Vukašinom, kada je u pitanju njegova plata – rekao je, pa nastavio:

– Podsećam, njegova primanja su i dalje nivou posle izlaska iz omladinskog pogona. To bi bio pokazatelj da se na njega ozbiljno računa, kada je već procenjeno da će da vredi blizu tri miliona evra – rekao je Jovanovićev menadžer.

Ćaldović je najavio da će Jovanović vrlo brzo ostvariti transfer, ukoliko to ne bude već ove zime.

– Ako se i ne ostvari transfer ove zime, doći će vrlo brzo. Bitno je da Vule ostane stabilan, zbog činjenice da je ovde ponuđenim za pet godina rešio egzistenciju sebi i porodici – istakao je Ćaldović.

0
0

4 Komentara

  1. Rade Ćaldović je jedan od najkorektnijih menadžera u Srbiji.Sa Vuletom Jovanovićem saradjuje duže vreme,odnosno,kada je mali bio u omladinskoj školi i nije se ni znalo u kom smeru će mu ići karijera,tako da ima puno pravo da štiti interese svog klijenta i naravno sebe.Nije postupio bahato,kako to obično rade agenti,već je bio racionalan i vrlo fer prema Zvezdi…

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad onaj Saponjic ode za 3 miliona, onda i Vule moze za 3m da ode, moze za cak i vise ali ako hoce neka daju 3 m i 40% od narednog transfera i cao

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa dobro, nije ovde menadžer ništa posebno tražio. Ovo je sve korektno. Čovek se bori za svog klijenta. A ukoliko su u Zvezdi stvarno ozbiljni da sačuvaju Jovanovića onda treba i da mu ponude novi ugovor a samim tim i klauzulu da povećaju. Mali će, ukoliko se Zvezda plasira u ligu šampiona vredeti minimum 5 miliona, što Zvezdi itekako odgovara. Jovanović je 100% Zvezvdin i to je jako dobra stvar za klub.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter