0
Evropske lige

FOTO: Youtube, Crop

OLIMPIJSKE IGRE BEZ MESIJA: Argentina će u Rio bez najboljeg igrača

Objavljeno: 11.01.16 u 17:29

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine odlučio je da na Olimpijske igre vodi sastav bez nekolicine najboljih.

Argentinski selektor Herardo Martino već sada je objavio da na Olimpijske igre u Rio de Žaneiro neće voditi najboljeg fudbalera sveta i te reprezentacije Lionela Mesija.

– Bilo bi preterivanje izlagati Lea fudbalu u avgustu posle svih takmičenja koje će do tada odigrati. To bi nam se loše vratilo za obaveze u drugom delu godine – rekao je Martino za argentinske medije.

U Brazil će Argentinci ići sa nešto mlađim snagama, možda nekim novim nadama svetskog fudbala, koji će zameniti sadašnje. Nije samo Mesi taj koji će biti pošteđen ‘dodatnih napora’.

– S obzirom na količinu fudbala u njihovim nogama, pošto mnogo naših važnih igrača igraju u završnicama međunarodnih takmičenja, mislim da je logično da ih poštedimo igranja na oba takmičenja, Olimpijskim igrama i Kupu Amerike. Mislim da je važnije da budu u dobroj formi za utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, da budu na pripremama sa svojim klubovima posle Kupa Amerike – rekao je Martino.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter