0
Košarka

FOTO: Twitter, Crop

NBA: Jokiću falili poeni da napadne tripl-dabl, Bjelicine dve trojke premalo za Minesotu (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.16 u 09:02

Prethodne večeri u NBA ligi odigrano je čak devet utakmica što je prilično neuobičajno kada su u pitanju nedelje.

Od srpskih igrača na teren su izašli Nemanja Bjelica čija je Minesota vezala i šesti uzastopni poraz pošto je pred svojim navijačima izgubila od Dalasa i Nikola Jokić koji je u pobedi Denvera protiv Šarlota bio prilično raspoložen za asistencije (imao ih je čak devet).

Bjelica je u duelu sa Dalasom odigrao 13 minuta i za to vreme je postiga dve trojke iz dva pokušaja, a pored toga je imao dva skoka i dve asistencije. Nikola Peković je u igri proveo samo dva minua više i postigao je dva poena manje. Najefikansiji kod Vulfsa bio je Vigins koji je postigao 21 poen, ali i potrošio 19 šuteva. Mevse je do pobede vodio odlični Dirk Novicki koji je ubacio 29 poena i dodao je sedam skokova.


(Izvor: Youtube/Ximo Pierto)

Denver je pred svojim navijačima savladao Šarlot sa 95:92, a naš Nikola Jokić nije bio raspoložen poenterski, ali je zazo odlično delio asistencije. Čak devet puta je imao završni pas što mu je uz sedam skokova i četiri poena donelo vrlo dobar učinak. Najefikasniji kod pobednika je bio Galinari sa 27 poena, a kod poraženih Zeler i Hos sa po 15.


(Izvor: Youtube/Ximo Pierto)

Los Anđeles Klipersima bilo je potrebno dodatnih pet minuta da dođu do pobede u duelu sa Nju Orleansom od 114:111. Najbolji su bili Kris Pol sa 25 i Džamal Kroford sa 21 poenom. U poraženom timu Džru Holidej je postigao 29, a Tajrik evans 26 poena.


(Izvor: Youtube/Ximo Pierto)

Klivlend je do sedme vezane pobede došao na gostovanju Siksersima u Filadelfiji, a kao po navici blistao je LeBron Džejms koji je uz 37 poena imao još devet asistencija i sedam skokova.


(Izvor: Youtube/Ximo Pierto)

Hjuston je pred svojim navijačima savladao Indijanu, Njujork je bio bolji od Milvokija, dok je Portland savladao Oklahomu. Lejkersi su Juti ubacili samo 74 poena što je bilo apsolutno nedovolno čak i za Džezere.


(Izvor: Youtube/Ximo Pierto)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Rezultati:
Los Anđeles Klipers – Nju Orleans 114:111 posle produžetka
Minesota – Dalas 87:93
Filadelfija – Klivlend 85:95
Memfis – Boston 101:98
Hjuston – Indijana 107:103
Njujork – Milvoki 100:88
Denver – Šarlot 95:92
Portland – Oklahoma 115:110
Los Anđeles Lejkers – Juta 74:86
[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter