13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROF RASPOLOŽEN: Ne prati šta radi Partizan jer to nije Zvezdin najveći rival

Objavljeno: 11.01.16 u 12:01

Miodrag Božović je već navikao ovdašnju javnost na zanimljive izjave prilikom obraćanja novinarima, pa je tako bilo i ovog jutra kada je na Marakani izvršena prozivka pred zimske pripreme.

Upitan da li prati dešavanja u Partizanu šef struke crveno-belih kratko je odgovorio:

– Ne, pratim šta rade u čačanskom Borcu, oni su nam najveći rivali.

Potom je usledilo pitanje u vezi Džošue Parkera koji se nije pojavio na prozivci odnosno nije ga ni bilo na spisku planiranih igrača.

– Što vam je on toliko interesantan, odogovio je pitanjem Božović i ironično dodao da će reprezentativac Antigve i Barbude biti u konkurenciji za prvih jedanaest.

Kada je u pitanju Vukašin Jovanović i njegov eventualn transfer u Bordo popularni Grof je takođe bio konzican.

– Nema ništa od toga.

Božović je takođe dodao da je njegova i namera svih u klubu da Zvezda forsira svoju decu i da stvrara nove igrače od kojih bi klub mogao da egzistira.

– Nama je čast što smo napravili igrača koji je prodat Liverpulu. Moramo to da radimo planski kako bi uspeli da opstanemo, objasnio je Božović.

Crvena zvezda u drugi deo sezone ulazi sa čak 25 bodova više u odnosu na Borac i Čukarički odnosno 26 više od Partizana koji po Božovićevim rečima nije glavni konkurent u borbi za titulu.

Znate li ko se od najboljih igrača jutros nije pojavio na prozivci?

0
0

13 Komentara

  1. Nista covek nije lose rekao.Po tabeli jeste tako,samo sto su,po meni,ozbiljniji konkurenti Vojvodina i Cukaricki nego Borac.On je vec rasprodao neke igrace i borice se za 4.mesto sa Radnickim i komsijom malim.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bato moj pecnuo je on celu našu državu — jer i iz džepa se ne vidi da li si grobar ili delija, a on je sa našim veliki vodjom duboko zavirio u naše džepove i u džepove svih gradjana Srbije. Avion vlade koji je išao po njega nije platio neko sa NEBESA VEĆ SVI MI GRADJANI OVE JADNE OPLJAČKANE ZEMLJE, dalje ovaj grof/selski kmet/ se nije ovako ponašao posle one prevare protiv Ofkane, pa kradje protiv Radničkog iz Niša, i sada mogu da se iživljavaju nad nedužnim građanima Srbije kada su dobili**vetar u ledja i kad nema vetra**, kada im je otvoren vladin bankomat, i uzimaju para koliko im treba, tebi će lolo da iseku struju za 2000 dinara ali zato njima za 800000 evra neće. Očigledno sistem vrednosti je u ljudskom smislu kod nas što se tiče grane sporta toliko poremećen da to -boli, jer neshvatljivo je normalnom , poštenom čoveku da nam uzori budu kojekavi kriminalci sa titulama lažnih doktora, kojekakvi biznismeni koji su u sportu pronašli majdan kako bi pljačkali, Sve to nas košta gradjane Srbije, bez obzira na navijačko opredeljenje, zato sve te lažne doktore-kriminalce i lažne biznismene-/lopovčine/ treba smestiti u zatvor, ne da se kriju iza lažnih uspeha-nazovi trenera. Grofu nije jasno da niej sramota i greh biti peti na tabeli, da najie sramota i greh pobediti Partizan i Zvezdu ali je sramota kada da izjavu**da nemaju za kafu** a ovamo mu kriminalci dovode pojačanja –čija će ljubav prema klubu/u evrima/ koštati ovu državu

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako te nije srqmota da tako komentarise. Svi u Srbiji znaju, a i tebi je to poznato, kako dolazite do bodova. I Stojanovicu su kupili titulu pa ga sad nesto ne vidim kao strucnjaka.

    0
    0
    Odgovori
    • Opet to cuveno svi u Srbiji.Primetio sam da vi grobari cesto volite da spomenete kako SVI vide i znaju onako kako vi to vidite.Zasto uporno pricate u ime svih?Milion puta sam video te vase komentare gde se spominje to cuveno svi u Srbiji.Ko ste vi da pricate u ime svih?

      0
      0
      Odgovori
      • Ako ti je lakse da verujes u vasu igru… Mislim da vam je Ludogorec objasnio gde ste. No, vreme ce to pokazati. Moras samo shvatiti sa niste odigrali nijednu utakmicu ove sezone, ukljucujuci i onu sa nama ( nazalost). Apsolutno vam je sve sredjeno, ali, kao sto rekoh, ako je vama lakse da verujete… Brzo ce stici otreznjenje…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter