4
Košarka

SVE JE ZAVRŠENO: Crvena zvezda ostala bez još jednog igrača

Objavljeno: 10.01.16 u 23:29

Napokon je završena saga kojom se Crvena zvezda rešila još jednog stranca.

Posle Sofoklisa Skorcanitisa, Markusa Vilijamsa i Rajana Tompsona, Crvena zvezda završila je saradnju sa još jednim strancem koji je doveden na početku sezone kao veliko pojačanje.

Izraelski košarkaš Gal Mekel napustio je Crvenu zvezdu i danas je objavljeno da je potpisao za Makabi iz Tel Aviva. Kako je ‘ponos Izraela’ ostao bez Džordana Farmara posle ispadanja iz Evrolige, Mekel je viđen kao njegova zamena u Tel Avivu.

– Zaista sam srećan što se vraćam u otadžbinu i što ću igrati za veliki klub kao što je Makabi – rekao je Mekel po ozvaničenju svog dolaska u Makabi.

Ovo je Mekelu drugi mandat u Makabiju, ali nije ostavio značajniji utisak, pošto je za dve godine koliko je proveo u tom klubu, boravio na pozajmicama u Hapoel Gilboi.

0
0

4 Komentara

  1. Opet ovi glodari…da nije igraca iz Zvezde ugasili bi ste se „Vitkovac, Cvetkovic“ su vam pola tima, Milutinovic je prsotina •

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter