2
Domaći fudbal

NI AEK, NI PARTIZAN: Kleo ide u drugu ligu

Objavljeno: 10.01.16 u 00:20

Novi igrač Partizana Everton Luiz otkrio je da je kontaktirao nekadašnjeg igrača crno-belih Klea kada mu je stigla ponuda iz Beograda i da mu je ovaj rekao sve najbolje o klubu.

Međutim, dva Brazilca najverovatnije neće igrati zajedno za još uvek aktuelnog prvaka Srbije pošto je ubojiti napadač ponuđen brazilskom velikanu Vasko da Gami koji je u potrazi za centarforom.

Nedavno je Kleova supruga nagovestila ovakav ishod pošto je je svom dragom poručila da bi mogla da živi samo u otadžbini ili u Srbiji. Čini se da je sada već izvesno da će biti stanovnica Rio de Žaneira i to u olimpijskoj godini.

30-godišnji napadač poslednje dve sezone je proveo u Atletiko Paranenseu za koji je u 28 utakmica postigao devet golova.

Znate li koji fudbaler Partizana je učestvovao u Zvezdama Granda?

0
0

2 Komentara

  1. Ne. Kleo je rekao da ako negde ode iz Brazila to će biti Srbija.

    Kleo je jedan od mojih omiljenih igrača Partizana ali mislim da trenutno napadač i nije preko potreban.

    0
    0
    Odgovori
    • Dobro da si nam rekao da se ne sekiramo.Samo zato,sto je on tvoj ljubimac,dolazi u Srbiju,inace bi nastavio karijeru po mnogo bogatijim ligama i klubovima.Bitno da je to rekao a mozda ti je i poslao SMS ,tako da nemoj da brines.Sportisti inace drze do reci a pogotovo kad su iz druge zemlje.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter