2
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

DEMONSTRACIJA SILE: Furiozna Srbija udavila Hrvate u spektaklu u Areni (FOTO)

Objavljeno: 10.01.16 u 21:56

Vaterpolisti Srbije deklasirali su Hrvatsku rezultatom 13:6 (3:1, 4:2, 5:1, 1:2) u prvom meču na Evropskom prvenstvu u prepunoj Kombank areni.

Iako se tokom dana igrali mečevi u Areni, prava poslastica bila je zakazana za večernji termin. Prvo je od 20 časova svečano otvoreno 32. Evropsko prvenstvo u vaterpolu, kojom prilikom su izviždani zvaničnici naše države, a onda su u bazen uskočili vaterpolisti Srbije i Hrvatske.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Velika borba u bazenu i sjajna atmosfera na tribinama garantovali su uspeh naših ‘delfina’. Istina, uspeli su Hrvati da povedu sa 1:0, ali je to bilo sve što smo im dozvolili. Usledio je veliki preokret naših momaka i iz minuta u minut prednost je rasla.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Čim je na semaforu pisalo 4:1 utakmica je bila prelomljena. Rešetali su Mandić i Prlainović, nisu zaostajali ni Pjetlović i Mitrović, a sve to uz sjajnu odbranu koja nas je krasila na prošlom Svetskom prvenstvu i gotovo izvesno će i u Beogradu u naredne dve nedelje.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Svaki gol do kraja utakmice bio je za publiku, za atmosferu, za uživanje. A zaista je delovalo da su naši vaterpolisti uživali u ambijentu koji im je priredila srpska publika. Nemoć Hrvata i dominacija Srbije obeležili su prvi dan Evropskog šampionata za konačnih 13:6.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Najefikasniji na ovom susretu bili su Dušan Mandić i Andrija Prlainović sa po tri gola, Mitrović je postigao dva, a Gocić, Ranđelović, Ćuk, Nikić i Jakšić postigli su po jedan pogodak.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Grupa A

Španija – Slovačka 13:4
Crna Gora – Holandija 13:6

Grupa B

Malta – Francuska 7:17
Hrvatska – Srbija 6:13

[/stextbox]

 

0
0

2 Komentara

  1. Sudije su sramotne.

    Ko u Zagrebu, a novinaru zabranjeno da kaže.

    Deca najjače škole uništavaju hrvate

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter