3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUŽAVA SE KRUG: Miodrag Božović precrtao još jednog ‘prekobrojnog’

Objavljeno: 09.01.16 u 09:34

Crvena zvezda u ponedeljak „pali motore“, a trener Miodrag Božović je odlučio da znantno smanji broj prvotimaca, to jest da ga dovede na brojku od 22.

Idan Vered se još pre mesec dana vratio u Izrael i neće nazad u Beograd. Bivši fudbaler Makabi Haife se nije snašao, te je za obe strane rastanak bio najbolje rešenje. Mladi Crnogorac Vladimir Jovović će šest meseci provesti u OFK Beogradu, a još jedan krilni igrač je na izlaznim vratima stadiona „Rajko Mitić“.

gavric

Reč je o Nenadu Gavriću koji bi do kraja nedelje mogao da završi posao sa novosadskom Vojvodinom. Trener „stare dame“ Nenad Lalatović je trenirao Šapčanina dok je nastupao za Napredak, a posle ga je doveo u Crvenu zvezdu. Sada mu je želje da zajednički rad nastave u Vojvodini koja je ostala bez Aleksandra Stanisavljevića.

Takođe, na izlaznim vratima su još desni bek Miloš Cvetković, štoper Zoran Rendulić i vezista Saša Caki Stojanović. Za njih se čeka ponuda iz inostranstva.

Crvena zvezda je blizu dogovora o dolasku prvog zimskog pojačanja.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter