6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MENADŽER IPAK ODVEO JOVANOVIĆA? Šta se krije iza Zvezdinog demantija (FOTO)

Objavljeno: 09.01.16 u 19:31

Bez obzira na izjavu generalnog direktora Zvezdena Terzića u vezi eventualnog transfera Vukašina Jovanovića čini se da je mladi fudbaler Crvene zvezde ipak na putu u drugi klub.

Naime, Jovanović je pre nekoliko minuta na svom Instagram i Fejsbuk profilu objavio fotografiju sa Aerodroma Nikola Tesla na kojoj je zajedno sa menadžerom Radetom Ćaldovićem. Fotografija je vrlo brzo uklonjena, a zbog čega za sada ostaje tajna.

caldovic-jovanovic

Što se tiče večerašnjih letova sa surčinskog aerodroma pored dva aviona koja su već odletela za Podgoricu tu su još oni koji putnike vode u Istanbul, Oslo, Abu Dabi i Moskvu.

letovi-tesla

Podsećamo da se danas pojavila priča o interesovanju Bordoa za Vukašina Jovanovića, koju je Terzić i potvrdio otkrivši da je francuski klub ponudio 2,1 milion evra plus 20% od narednog transfera.

Iznenađuje i to što se Jovanović odlučio na put zajedno sa menadžerom na 40-ak sati pre prve prozivke uoči priprema za prolećni deo sezone.

0
0

6 Komentara

    • Verovatno Vule voli sa svojim menadzerom da gleda kako avioni slecu i ceka da vidi nekog poznatog.To mu je inace hobi a pogotovo mu pricinjava zadovoljstvo kad je sa menadzerom zajedno.

      0
      0
      Odgovori
  1. Odličan posao, otkad je došao Terza milioni sa samo slIvaju u kasu Crvene Zvezde. Za dve godine bićemo u plusu i redovni učesnici LŠ.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter