11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ ZVEZDE SE VIŠE NE IDE ZA SITAN NOVAC: Crveno-beli odbili milionske ponude za Jovanovića i Kataija

Objavljeno: 09.01.16 u 17:38

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da je klub iz Ljutice Bogdana dobio milionsku ponudu za Vukašina Jovanovića od Bordoa, ali i da ista neće biti prihvaćena.

– Istina je da smo dobili ponudu od Bordoa na 2,1 miliona evra i 20% od naredne prodaje za transfer Vukašina Jovanovića, međutim moraćemo da se Francuzima zahvalimo na ovoj ponudi. Nije razlog u visini ponude, ne želimo ni da pričamo o ceni. Jednostavno Vukašin Jovanović nije na prodaju i on ostaje u Crvenoj Zvezdi da osvoji šampionsku titulu i pomogne svom klubu da uđe u Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Prodajom Marka Grujića rešeni su akutni problemi, pa daljih prodaja neće biti.

– Realizacijom transfera Marka Grujića u Liverpul za šest miliona evra stabilizovali smo finansijsku situaciju u klubu i nijedan igrač koji je jesenas imao značajnu minutažu nije na prodaju. Ista je situacija i sa Aleksandrom Kataijem, jer i za njega imamo konkretnu milionsku ponudu. Transfere Jovanovića i Kataija smo spremali kao alternativu za rešavanje finansijske situacije u slučaju da je propao transfer Marka Grujića, tvrdi alfa i omega kluba sa Marakane.

Prema Terzićevim rečima iz Crvene zvezde igrači više neće ići za mali novac ili posle raskida ugovora na štetu kluba.

– Prošlo je vreme kada su igrači iz Crvene Zvezde odlazili za sitan novac ili raskidima arbitražne komisije na štetu kluba. Crvena Zvezda i naši igraci će ponovo biti cenjeni u Evropi. Sada nam je fokus na daljem jačanju ekipe i dovođenju kvalitetnog štopera i defanzivnog veznog igrača da bi se na vreme spremili za kvalifikacije za Ligu šampiona, završio je Terzić.

0
0

11 Komentara

  1. Kada bi postojale bajke Terza bi imao veći nos od Pinokija.Sa Covketom bi mogao da se bavi macevanjem, naravno posto ovaj isplati izraelcu 3 mesecne plate od 5 0 000 evra, a to nece bit problem; za plate igracima i strucnom stabu ( nekoliko puta izjavio) ima 2 miliona evra. Metamatika kao u bajci.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kupujemo ovog Mesija iz partizana kao alternativu Slavoljubu Srnicu u kvalifikacijama za LS ! U zvezdi prelazni rok vodi doktor a u partizanu nesvrseni osnovac.

    0
    0
    Odgovori
    • Srnić nije mnogo pokazao u odnosu na Vereda a lako smo se odrekli Vereda. Ipak je bio potreban timu a nije mu data prava minutaža.

      0
      0
      Odgovori
      • Srnic je dao samo 8 golova,sine,a to nije nimalo jednostavno.Ranijih godina su prvi strelci lige postizali po 12-13 golova a on je samo u polusezoni dao priblizan broj.Takodje,on je igrac,koji ubedljivo najvise prati svoog igraca kad krene u napad i najvise pomaze odbrani,od svih napadaca u ligi.Uz sve to,izuzetno brz i hitar igrac a iznad svega prilicno zahvalan.

        0
        0
        Odgovori
  3. Vuleta treba pustiti za tu cifru jer dečko uopšte nije štoper,već zadnji vezni.Na tom mestu se mnogo bolje snalazi nego kao štoper,gde mnogo lako ispada iz igre i loše se postavlja a nema ni neku brzinu.Neće biti standaran ni na jednoj od te dve pozicije i treba uzeti lovu,dok se može jer,realno,kao štoper ne obećava nešto puno.Ja mu želim svako dobro i da me demantuje u ovome jer je veliki Zvezdaš i jako dobar momak ali retko grešim u procenama.Sa druge strane,gledajući sada Maksimovićevu cenu,koliko mu nude Italijani,ništa nije pametno tvrditi u ovom trenuku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter