4
Košarka

FOTO: STARSPORT

EVO ŠTA JE IZAZVALA ČESTITKA DŽIKIĆU? Partizanovci ga odmah poželeli u svom timu (VIDEO)

Objavljeno: 09.01.16 u 21:49

Dugo je bio želja navijača Partizana, a kada je poslao čestitku Aleksandru Džikiću apetiti su automatski ponovo porasli.

Bivši plejmejker Krke Malkom Armsted u više navrata se spominjao kao moguće pojačanje Partizana, ali kada je novca bilo nije bilo volje, a sada kada ga nema u izobilju on više nije dostupan.

Čestitka koju je Amerikanac putem Tvitera poslao svom bivšem treneru ponovo je probudila nadu kod pojedinaca koji su putem ove društvene mreže pozvali Armsteda da ponovo sarađuje sa Džikićem.

armsted-tviter

26-godišnji plejmejker sezonu je počeo u atinskom AEK-u, ali je u decembru došlo do raskida ugovora nakon čega je postao član turskog Istanbula BB.

0
0

4 Komentara

  1. Ne može Scepane jer VA ne zeli da donose zakon o sportu ( privatizaciji ) dok FKCZ ne izadje iz minusa. KKP ce kupiti ( barem vecinski deo ) Pekovic ali se ceka Zakon o privatizaciji sportskih klubova. U suprotnom Zvezda bi bila ugasena jer niko nece klub sa tolikim minusom, bez modernog stadiona i navijacima sa tako malom plateznom moci.

    0
    0
    Odgovori
    • Normalno je da nema kupovine pre donosenja zakona o privatizaciji…zato i nije fer sto vucko ne donese taj zakon i onda bi nas kupio dzoni a zvezdu gazprom jer je generalni sponzor pa sta bog da…

      0
      0
      Odgovori
  2. Cene ga bivsi igraci. Sjajan strucnjak je Dzikić a verujem da za dve tri godine moze prekinuti eru Cedevite i Buducnosti ( drzavni projekti ) . Zvezda, ako ne dobije jos para pokazuje da nema snage da im se suprotstavi; na moju zalost.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter