1
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

ZVEZDA MU ODREDILA SUDBINU: Despotović može gde hoće, ali u jedan klub ne

Objavljeno: 08.01.16 u 18:42

Crvena zvezda i Đorđe Despotović su se rastali sporazumno, a malo je ljudi znalo za klauzulu koja stoji u ugovoru.

Naime, bivši napadač crveno-belih slobodan je da potpiše za bilo koji klub na svetu, sem jednog. Reč je upravo o poslednjem timu u kom je igrao, „džealtu“ Crvene zvezde u Ligi Evrope, Kairatu iz Almatija. Kazahstanci su znali za spor Beograđana i odličnog napadača, te nisu želeli da plate njegovo obeštećenje. Na kraju je ipak Crvena zvezda izašla kao „pobednik“.

Đorđe Despotović je raksinuo ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom i oprostio dug od 30 hiljada evra, a pri tom je dogovoreno da ne sme u narednih šest meseci da potpiše za Kairat. Neki vid kazne za kazahstance što nisu hteli da plate obeštećenje, već da dovedu Srbina na „mufte“.

– Slobodan sam igrač ali prvih šest meseci neću moći da potpišem ugovor sa Kairatom. Zvezda je insistirala na takvoj klauzuli prilikom raskida ugovora. Mogu da pređem u ostale kazahstanske klubove, ali u Kairat ne mogu. Videćemo šta će biti, voleo bih da ostanem u Kazahstanu – rekao je Despotović za tamošnje medije.

0
0

1 Komentara

  1. Svaka vam čast na ekskluzivi…ovu vest smo znali još pre mesec dana,možda i više,čim se Despotović vratio iz Kazahstana i obavio razgovor sa upravom Zvezde.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter