16
Košarka

FOTO: STARSPORT

KONAČNO LEPE VESTI: Partizan dobio novog sponzora, stižu pare, ali to nije sve…

Objavljeno: 08.01.16 u 15:22

Danas je osim interesantne konferencije za medije Aleksandra Džikića za navijače Partizana stigla još jedna lepa vest.

Aleksandar Džikić imao je svojevrstan šou na konferenciji za medije uoči utakmice sa Cibonom, a istom prilikom objavljeno je da je Partizan potpisao ugovor sa Telekomom, koji je takođe i sponzor Crvene zvezde.

Potpredsednik Partizana Miroslav Berić istakao je zadovoljstvo potpisanim sponzorstvom, ali i najavio nove aktivnosti kada se radi o dovođenju novih sponzora u klub.

– Zvanično je potpisan ugovor sa Telekomom do kraja kalendarske godine, imaćemo novog starog sponzora.. Imamo jos jednog potencijalnog sponzora, ali ne mogu još o tome da pričam. Daleko je bolja situacija nego na početku sezone, ovo je pokazatelj da se ipak i na tom polju desavaju lepe stvari. Cifra je poslovna tajna, ali jako smo zadovoljni ugovorom sa Telekomom -rekao je potpredsednik Partizana Miroslav Berić.

Da li to znači da će konačno doći bolji dani za posrnulog velikana naše košarke, videćemo u vrlo zanimljivom nastavku sezone.

0
0

16 Komentara

  1. Fratelo o kakvoj kosarci ti pricas covece…jel si cuo za reč institucija, a evropu u fudbalu ste igrali zadnji put 2007 god.bruka za naš fudbal.Zaboravila vas evropa da postojite 230 na rang listi….pokrise sa usi i cuti.

    0
    0
    Odgovori
    • Idi ti lepo ponovo u prvi razred blago cici. U fudbalu nas ne bi stigli jos tri sezone a kosarku necu da pominjem.

      0
      0
      Odgovori
  2. sve je to sns banda dobro smislila…ciganima 9 000 000 jos u Junu a Partizanu 100 000 u Januaru kada je prvenstvo prakticno zavrseno

    0
    0
    Odgovori
  3. Sad vratite crnogorskog demagoga,taman ceo sponzorski ugovor za njegovu stipendiju.Pa sa 400.000 evra moze da kevce na vlast !

    0
    0
    Odgovori
  4. jak sponzor…od njih ce mo se bas ovajditi…Dok je Dule bio trener onda su nas po politickoj direktivi bojkotovali i zaobilazili….Nece ni sad od takvih poltrona i poslusnika biti neke koristi sem mrvica koje nam u ovakvoj situaciji u kojo smo sad i ne znace mnogo….

    0
    0
    Odgovori
  5. ..Jos da nam u FK stigne Gasprom ili sponzor jacine tog ugovora i ponovo, zauvek Najjaci Moj Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ludaku,opet si promenio nik,postalo te sramota da se potpisujes kao grobar do koske ali to razumem jer koga danas ne bi bilo sramota da se time obraca javnosti.Najveca ste bruka i sramota u Srbiji.Dobro je sto ispadate iz Aba lige a drzava vam pronalazi sponzore,dok vi kukate na sva usta,trazeci krivca na pogresnoj strani.

      0
      0
      Odgovori
    • Gasprom ne sponzorise klubove koje gleda 500 ljudi sa uzom i sirom rodbinom igraca.Putin uskoro ponovo na marakani a sponzorski ugovor bit ce povecan na 10 miliona evra.Cilj je da zvezda kao najveci i jedini pravi srpski klub svake godine igra LS ! Sa ruskom bracom pokorit cemo ponovo evropu.A boranija nek place.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter