2
Košarka

PREDSEDNIK PARTIZANA OTVORENO: Daljina mi teško pada na praznike

Objavljeno: 07.01.16 u 10:38

U intervjuu koji je dao za Blic, Nikola Peković pričao je o Partizanu, porodici, a dotakao se i Nemanje Bjelice. 

Prenosimo vam najzanimljivije odgovore, a ostatak intervjua možete pročitati ovde:

– Partizan ima obavezu da uvek stremi najvišem. Ali, da bi se borili za tako nešto, moramo da obezbedimo uslove u kojima ćemo moći da to ostvarimo. Prvo i osnovno je da se klub finansijski stabiliše i da se obezbedi finansijska konstrukcija za održivo poslovanje. U takvim okolnostima ćemo onda stepenik po stepenik povećavati takmičarske ambicije. Na tom polju, ambicije u drugom delu godine će dosta zavisiti i od toga kako budemo okončali sezonu 2015/2016.

I ovaj praznik je proveo daleko od najbližih: 

– Kada jednog dana više ne budem igrao košarku, biće vremena za sve. Do tada, ostaju mi sećanja na ovaj period godine iz dečačkih dana, kada sam sa porodicom bio na okupu, i kada smo sve te rituale obavljali zajedno. Evo, već niz godina provodim praznike daleko od njih i prijatelja i naravno da mi to teško pada, ali profesionac sam i naučio sam vremenom da se nosim sa svim tim. Okitio sam i ovde jelku.

O mladom saigraču, reprezentativcu Srbije, Nemanji Bjelici, rekao je sledeće: 

– On je odličan igrač, ali ovde se košarka igra totalno drugačijim stilom od onoga šta je Nemanja navikao u Evropi. Sigurno je da će ovu godinu iskoristiti da se prilagodi na stil igre i sve ostalo što NBA liga nosi sa sobom i da će kako vreme odmiče biti sve bolji. Kada su u pitanju izlasci, nije da baš imamo vremena…

0
0

2 Komentara

  1. Mir Boziji… HRISTOS SE RODI !!! Braco Srbi, bar danas ostavimo svadje i prepucavanja iza nas, a za sutra…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter