5
Košarka

FOTO: STARSPORT

NADALEKO POZNAT: Igrač koji prođe školu Duška Vujoševića, može da igra bilo gde!

Objavljeno: 07.01.16 u 16:15

Rad Duška Vujoševića nadaleko je poznat širom Evrope, a pri predstavljanju Danila Anđušića u Anvilu, trener poljskog tima nije mogao da ne spomene bivšeg trenera Partizana.

Danilo Anđušić posle Partizana prešao je u tim Anvila iz Poljske, gde je ga je trener Igor Miličić dočekao sa uzbuđenjem. Zašto. Zato što je produkt škole Duška Vujoševića, o kom Miličić ima izuzetno visoko mišljenje.

– To je igrač koji je prošao rigoroznu školu Duška Vujoševića. To znači da on mora da je igrač koji se brzo adaptira na nova pravila i novu sredinu. To su igrači koji su navikli da igraju u sistemu, tako da možemo očekivati da Danilu neće biti potrebno mnogo vremena da se navikne – izjavio je Igor Miličić.

Danilo Anđušić stigao je prethodne jeseni u Partizan kao veliko pojačanje, ali sa 6,8 poena, 1,2 asistencije i 1,7 skokova po meču u regionalnoj ligi nije opravdao očekivanja navijača. Delimično jer mu šansu nije u dovoljnoj meri pružao ni trener Petar Božić, ali Miličić veruje da bi u Anvilu on mogao mnogo bolje.

– Jasno je da on može mnogo bolje. Spreman je fizički. Nismo želeli igrača koji je imao pauzu i zato smo odabrali Danila. Odličan je u šutu, ali zna i da prodre. Može da igra na pozicijama od jedan do tri. Mislim da će se dobro uklopiti u naš sistem – zaključio je Miličić.

0
0

5 Komentara

  1. Cuvena skola Vujosevica i partizana je izbacila za 20 godina jednog jedinog igraca Bogdanovica.Ostali su kradeni komisijski ili na neke druge nacine.

    0
    0
    Odgovori
  2. I ovaj trener je neupucen.Andjusic nikad i nije bio iz te skole nego je dosao iz Hemofarma a upravo ga je Vujosecic prvi put najurio iz kluba.Covek je pobrkao loncice i to bas puno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter