0
AdmiralBet ABA Liga

GROBARIMA SE NEĆE ISPUNITI ŽELJA: Mladi centar posvađao zagrebačke klubove (FOTO)

Objavljeno: 07.01.16 u 16:40

Mogući protivnik Crvene zvezde u plej-ofu regionalne ABA j.t.d. lige Cedevita dovela je u svoje redove mladog Ivicu Zubca.

Mladi reprezentativni centar Hrvatske i doskorašnji košarkaš Cibone Ivica Zubac još jedan je igrač koji je napustio ‘tonući brod’ Cibone i odlučio se da pređe u redove gradskog rivala Cedevite.

Talentovani Zubac pojačao je iovako snažnu centarsku liniju šampiona Hrvatske, najviše zbog utakmica u okviru TOP 16 faze Evrolige, iako je imao i inostrane ponude. A postojala je i mogućnost dolaska u Partizan.

No, Cibona je baš uoči derbija sa Partizanom u nedelju u ‘Pioniru’ ostala bez još jednog od nosioca igre. Njegov menadžer Miško Ražnatović objasnio je zamršenu situaciju:

– Kada klub igraču ne plati tri meseca platu koja iznosi 2.000 evra i u dva meča mu dodeli ukupno dva minuta i 40 sekundi, jasno je da ga klub ne ceni i da mora ići. Stoga je u ponedeljak, 4. januara, raskinuo ugovor u 20.00 časova, slanjem dopisa u skladu sa ugovorom. Sledećeg dana Cibona je isplatila sva dugovanja – rekao je Ražnatović.

Zubac je mogao i da ode na NBA draft i na taj način bi Cibona mogla da računa na veliko obeštećenje, ali:

– Uz svo poštovanje teške finansijske situacije, ne postoji klub koji ne može obezbediti 2.000 evra sa nagoveštenih 650.000 NBA dolara! Ili ipak postoji… – podvukao je Ražnatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter