1
Košarka

FOTO: STARSPORT

IGRA PROTIV ZVEZDE, RAZMIŠLJA O PARTIZANU: Bogdanović upućen u sva dešavanja i savetuje

Objavljeno: 07.01.16 u 21:18

Treći put ove sezone Bogdan Bogdanović će u dresu Fenerbahčea ukrstiti koplja sa igračima Crvene zvezde pošto će dva tima u petak od 20 časova u Pioniru odigrati meč 2. kola Top16 faze Evrolige.

Pored kurtoaznih izjava u vezi sa utakmicom protiv crveno-belih u kojima je podsetio da je Zvezda dobar tim, da nikoga nije lako pobediti više puta uzastopno i koliko će biti važan Tarens Kinsi za tim Dejana Radonjića, kratko je prokomentarisao i dešavanja u Partizanu.

– Žao mi je Pere Božića. Prihvatio se uloge trenera u najtežem trenutku za Partizan. Pokušao je da pomogne. Nažalost, u košarci je kao u svakom sportu. Kada je sve dobro, zasluge idu igračima, a za loše rezultate, uvek ispašta trener. Džikić je sjajan stručnjak, veliki Partizanovac, s kojim sam imao priliku da sarađujem u reprezentaciji. Potpuno je posvećen košarci, s neverovatnim osećajem za mlade i znanjem da napravi rezultat, rekao je između ostalog Bogdanović u izjavi za Novosti.

Košarkaši Partizana trenutno su na dnu tabele ABA lige, ali uskoro bi mogli da dobiju značajno pojačanje u centarskoj liniji koje bi moglo da im pomogne u borbi za opstanak.

0
0

1 Komentara

  1. Mi smo deca Partizana, budi slobodan i svoj …bicu covek, a ne broj..!!!! Crno-bele boje ceo zivot su moj..!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter