12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽU JOŠ DVA IGRAČA: Buran prelazni rok u Partizanu

Objavljeno: 06.01.16 u 12:38

Brazilac Everton Luiz biće predstavljen danas na stadionu u Humskoj kao četvrto pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku, ali tu neće biti kraj što se tiče novih igrača u redovima srpskog šampiona. Na promociji trenera Ivana Tomića sportski direktor Ivica Iliev najavio je nekoliko transfer bombi, a tim imenom teško da su mogli da se nazovu dolasci Bojana Šaranova, Marka Jovanovića i Nemanje Mihajlović uz svo poštovanje prema njima. Ostale su još dve prilike za Ilieva da njegova izjava dobije na značaju pošto bi u Partizan trebalo još da stignu jedan klasičan centarhalf kao i igrač sredine terena koji je sposoban da podeli završni pas za napadače, takozvani plejkmejker. Za sada nije poznato koji igrači su na radaru crno-belih odnosno vrlo je moguće da nas Partizan ponovo iznenadi kao što je to bio slučaj sa Evertonom Luizom, sada već bivšim igračem Sankt Galena. Podsećamo da je jedan prvotimac već na izlaznim vratima Partizana, a njegovim stopama bi mogao da krene i reprezentativac Srbije.

0
0

12 Komentara

  1. Radosav Petrovic, Romuald Lacazette i Jackson Mendy su u opticaju! I ne nagadjajte vise.
    Sto se mene tice najvise bi voleo da dodju Petrovic i Mendy

    0
    0
    Odgovori
  2. Mendy stoper je bio 2011-12 u levijadokosu a od prvog januara 2016 je sobodan bez kluba .e sad dali je on taj lev.stoper ? Ja bih vuse voleo da bude nas igrac ako je moguce stooerima treba 6 meseci da se uigraju a u nasem slucaju treba 4 stopera balazic fabrisio ostojic cirkovic aut.

    0
    0
    Odgovori
  3. Mendy ne moze da dodje sigurno i prestanite vise da lupate gluposti… Ne moze da dodje jer je u ovom prelaznom roku dosao u Levadijakos.Malo se raspitajte,procitajte… Dolaze dva ozbiljna igraca,necu o imenima.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne, Mendy je bio u Levadijakosu, i sada je raskinuo ugovor, slobodan je.
      Dosta klubova se raspituje o njemu, jedan od njih je Partizan!

      0
      0
      Odgovori
    • Dolaze „Jackson Mandy“ i „Raca Petrovic“
      Sigurno.. Ko zeli neka pogleda Mandy-a na yt. Meni je sasvim korektan igrac.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter