7
Košarka

FOTO: STARSPORT

ŠOK TERAPIJA: Može li Džikić da trgne crno-bele i šta novo donosi u Humsku? (ANKETA)

Objavljeno: 06.01.16 u 11:21

Navijači Partizana gotovo jednoglasno podržali su dolazak Aleksandra Džikića na klupu crno-belih, nakon što je Petar Božić dobio otkaz pošto je srpski vicešampion trenutno na samom dnu tabele ABA JTD lige.

Pred bivšim pomoćnikom Duška Vujošević je mnogo posla, a malo vremena i utakmica pošto je do kraja takmičenja ostalo još samo osam kola, a prvi meč na programu je već u nedelju kada u Pioniru gostuje Cibona.

Već nakon prvih najava da bi Džikić mogao da dođe na klupu Partizana pojavile su se i spekulacije oko mogućih pojačanja pošto crno-beli imaju pravo da do 10. januara dovedu još dva igrača ukoliko za to postoje mogućnosti i ako se pojavi prava „roba“ na tržištu.

Jasno je da timu nedostaje klasičan centar koji bi odmah mogao da donese kvalitet, ali takvih (a bez angažmana) je malo u ovom trenutku te je jasno kao dan da će Džikić imatio neverovatno težak zadatak.

U prethodnih 18 kola Partizan je zabeležio samo šest pobeda, a kako bi opstao u ABA JTD ligi u narednih osam utakmica moraće da zabeleži najmanje tri, a verovatno i više trijumfa kako bi izborio pravo da i naredne godine igra sa timovima iz regiona.

Da li je Partizan napravio dobar potez smenom trenera?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Ono što pojedini navijači već znaju je da je Džikić u stalnom kontaktu sa Duškom Vujoševićem koji bi mogao da mu da dragocene savete iako je malo verovatno da će i zvanično dobiti takvu funkciju u klubu.

0
0

7 Komentara

  1. Uigrajte se dobro.Sledece sezone igrate samo KLS a i tamo moze da se ispadne posto ne vidim da uopste imate nivo i za taj rang.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da je Dzika dosao odmah posle Duleta, gledali bismo Partizan u mnogo boljem izdanju. Ali videcemo da li Marko na Kosovo stize kasno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter