0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

ODLIČNA PROVERA: Delfini savladali Grke

Objavljeno: 06.01.16 u 08:36

U poslednjoj proveri pred start Evropskog prvenstva koje će biti održano u Beogradu vaterpolo reprezentacija Srbije je u Atini savladala Grčku sa 12:11 (2:3, 3:3, 4:2, 3:3).

Izjednačeni meč u kom su se reprezentacije smenjivale u vođstvu na kraju je odlučio naš bek Milan Aleksić koji je na dva minuta pre kraja pogodio za konačnih 12:11.

Bio je to njegov treći pogodak na meču, a pored njega efikasan je bio i Mandić koji se takođe tri puta upisao u strelce. Ćuk je postigao dva, a Gocić, Pijetlović, Nikić i Prlainović po jedan pogodak. Na drugoj strani nerešiva enigma za našu odbranu bio je Fundulis koji je postigao pet golova.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Grčka – Srbija 11:12 (3:2, 3:3, 2:4, 3:3)

Bazen Kalagero Paireus. Gledalaca 500. Sudije: Stavridis i Budrumis (Grčka),Igrač više: Grčka 9 (7), Srbija 9 (5). Peterci: Grčka 2 (2).

GRČKA: Flegas, Milonakis, Dervisis, Genidunas, Fundulis 5, Pontiekas, Afrudakis 1, Delakas, Murikis 2, Kolomvos 2, Gunas 1, Vlahopulos, Galakopulos. Selektor: Vlahos.

SRBIJA: G. Pijetlović, Mandić 3, Gocić 1, Ranđelović, Ćuk 2, D. Pijetlović 1, Nikić 1, Aleksić 3, Jakšić, Filipović, Prlainović 1, S. Rašović, B. Mitrović. Selektor: Savić.
[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter