1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PERO ANTIĆ: Volim Delije, ali kad počne meč ta ljubav nestaje!

Objavljeno: 05.01.16 u 21:50

Krilni centar Fenerbahčea Pero Antić bio je gost bloga Evrolige, a evo i šta je napisao.

Pred meč sa Crvenom zvezdom, Makednoac se osvrnuo na „večito rivalstvo“ u svlačionici Fenerbahčea gde su Nikola Kalinić i on Zvezdaši, a Bogdan Bogdanović i Jan Veseli Partizanovci.

– Moj cimer Kalinić i ja smo igrali za Zvezdu, dok su Veseli i Bogdanović igrali za Partizan. Mnogo je šale na tu temu pred utakmicu sa Crvenom zvezdom. Svi znamo šta znači i nosi igreanje u tim timovima. Čeka nas težak meč, posebno zbog toga što ćemo igrati u Pioniru, a tamo je najteže igrati. Videćemo. Zvezda je dobar i mlad tim – napisao je Antić.

Nekadašnji član crveno-belih je istakao da voli Delije, ali da je profesionalac i da kad izađe na parket zaboravlja sve što je oko terena.

– Mnogo je lepo vratiti se u Beograd dva puta za mesec dana, ali je isto tako jako teško zato što je Zvezda odličan tim. Nisam igrao protiv Zvezde cele karijere, a sada igrom slučaja igramo po treći put u četiri meseca. Želim im sve najbolje. Volim Zvezdine navijače, poštujem ih jako. Ali kada meč počne to se neće računati. Ja sam igrač Fenerbahčea i želim da pobedim jednako koliko Zvezdini igrači žele da pobede nas – istakao je Pero Antić.

0
0

1 Komentara

  1. Ma svi ste vi jaki na recima a kasnije vas boli uvo.. Tako da za mene si ti pero za mene isto stoni turcin.. Zvezdee

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter