6
Domaći fudbal

OZBILJNO POJAČANJE ZA PARTIZAN NA POMOLU: Vraća se ljubimac Partizanovog juga?

Objavljeno: 05.01.16 u 12:09

Da li je na pomolu povratak u srpski fudbal reprezentativnog veziste?

Juče je na ukrajinskom portalu „Ua-fudbal“ osvanula vest da nekadašnji zadnji vezni Partizana i reprezentativac Srbije Radosav Petrović razmatra opciju povratka u Humsku.

Naime, Petrović se ne uklapa u taktičke zamisli Sergeja Rebrova (u ovoj sezoni odigrao je samo devet mečeva), i postigao jedan gol. 

Petrović je 2011. iz Partizana otišao u Blekburn, odatle u turski Genčlerbirligi, da bi u maju prošle godine stavio paraf na petogodišnji ugovor sa kijevskim Dinamom. 

Stoga, iako za sad spada u domen „vlažnih snova“, možda stvari počnu da se razvijaju povoljno po navijače Partizana. Makar na polugodišnju pozajmicu.

Ono što je sigurno jeste da sam igrač nema ništa protiv da ponovo istrči na teren u Humskoj u omiljenom dresu. 

0
0

6 Komentara

  1. On ljubimac?Pa njega nisu mogli da gledaju,prozivali su ga svakodnevno i jedva čekali da ode iz kluba a sad je navodno ljubimac.I koje bi on crno pojačanje bio kad dečko nema pojma.Jedino u Toletovoj reprezentaciji može da igra jer tamo ima više nastupa nego u klubovima u inostranstvu u kojima je registrovan a svi znamo zašto.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kasnite sa informacijama, juce je Iliev izjavio da ne dovode igrace na pozajmicu i da Raca ima preveliku platu da bi igrao u Partizanu!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Aj’te budite malo ozbiljni, kakav ljubimac, kakav igrac, pa taj nema pojma…partizanova transfer politika je iz dana u dan sve ludja…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter