2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OSLABLJENI TURCI: Fener bez važnog igrača u Beogradu

Objavljeno: 05.01.16 u 14:43

Košarkaši Fenerbahčea za razliku od Crvene zvezde zabeležili su pobedu u poslednjem odigrano kolu domaćeg šampionata i to tako što su do nje došli trojkom Bogdana Bogdanovića sa pola terena u poslednjoj sekundi.

Ni u tom meču, kao ni u duelu koji predstoji u petak u Beogradu kada će se treći put u sezoni sastati Crvena zvezda i Fenerbahče (meč 2. kola Top16 faze Evrolige) jedan od aktera neće biti grčki reprezentativac Kostas Slukas koji je prošle nedelje doživeo povredu na treningu.

Slukas je u prethodna dva duela sa srpskim šampionom imao solidan učinak tj. u Beogradu je za 18 minuta na terenu zabeležio osam poena i tri asistencije, dok je u Istanbulu za 24 minuta postigao devet poena i imao sedam uspešnih dodavanja.

Njegov izostanak znači i veću minutažu za Bobija Diksona na poziciji plejmejkera što baš i nije dobra vest za crveno-bele pošto je Amerikanac sa turskim pasošem najbolji strelac Fenera.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter