3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA PROMOCIJA U HUMSKOJ: Partizan na Badnji dan predstavlja četvrto pojačanje

Objavljeno: 05.01.16 u 13:31

Brazilski fudbaler Everton Luiz sutra će biti predstavljen kao novi igrač Partizana, potvrdio je Tanjugu generalni direktor Miloš Vazura.

Promocija doskorašnjeg defanzivnog veziste Sankt Galena zakazana je za 14 sati na stadionu Partizana.

Everton (27), koji može da pokriva i poziciju desnog beka, karijeru je počeo u Ponte Preti, a potom je igrao za B tim Palmeirasa, nekoliko manje poznatih brazilskih klubova, meksički San Luis i Lugano.

Prethodnih godinu i po dana bio je standarni prvotimac Sankt Galena.

Brazilac će biti četvrto pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku poštop su pre njega u Humsku stigli Bojan Šaranov, Marko Jovanović i Nemanja Mihajlović.

0
0

3 Komentara

  1. Sve sve a sta sa stoperima cirkovic ostojic fabrisio balazic aut a jovanovic i ko jos in…. pitanje je sad mnogo pitanja stooerima treba 6 meseci da se uigraju mi nemamo vremena i stoper treba da budu nasi da se razumeju oni su srce tima od njih sve polazi ajde ovajbrazikac a sta sa kreatorom ko je tajto treba dovesti do picetka priorema da se orilagodi na klub a druge ruoe popunjavati u hodu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter