0
Evropske lige

MANUEL PELEGRINI: Žao mi je Beniteza!

Objavljeno: 05.01.16 u 21:28

Trener fudbalera Mančester sitija Manuel Pelegrini kritikovao je danas Real Madrid zbog navike da menja trenere, posle otpuštanja Rafaela Beniteza.

Uprava Reala je sinoć, posle samo sedam meseci, otpustila Beniteza zbog loših rezultata i na njegovo mesto postavila je bivšeg francuskog reprezentativca Zinedina Zidana, koji je do sada predvodio drugi tim Real Madrida.

Pelegrini je u sezoni 2009-2010 bio trener Reala, ali je otpušten i na njegovo mesto doveden je Žoze Morinjo.

– Barem sam završio godinu u Realu. Od početka sam znao da neću ostati i drugu godinu. Bilo je važnih razlika sa predsednikom, ali to nije čudno kada vidite šta se dešavalo u Real Madridu u poslednjih pet ili šest godina – rekao je Pelegrini, preneli su britanski mediji.

– Žao mi je Rafe Beniteza pošto mislim da je on trener koji zaslužuje poštovanje, ali to nije strano u Real Madridu – dodao je 62-godišnji čileanski trener.

Britanski mediji su prethodnih nedelja spekulisali da će Pelegrini otići iz Mančester sitija. Te spekulacije danas su pojačane, posle izjave trenera Bajerna iz Minhena Pepa Gvardiole da nije produžio ugovor sa nemačkim klubom pošto bi želeo da radi u Premijer ligi sledeće sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter