6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOŽIĆ OTPUŠTEN: Partizan ima novog trenera

Objavljeno: 05.01.16 u 17:15

Nakon jučerašnjeg meča u Nikšiću, KK Partizan NIS je doneo odluku o promeni trenera prvog tima. Umesto najtrofejnijeg kapitena u istoriji kluba sa kojim je sporazumno došlo do prekida saradnje, ekipu Partizana će u narednom periodu predvoditi Aleksandar Džikić.

Novi trener crno-belih, do juna 2015. godine je radio kao selektor reprezentacije Makedonije. Pre toga, on je trenirao ekipu Krke iz Novog Mesta u dva navrata, ljubljansku Olimpiju i Lijetvus Ritas. Pre samostalnih angažmana, Džikić je radio dve godine kao pomoćni trener u Minesota Timbervulfsima . Od 1999. do 2005. godine, Aleksandar Džikić je radio na mestu pomoćnog trenera KK Partizan.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tokom dosadašnje karijere, novi trener crno-belih je osvojio evropski Evročelendž kup, četiri titule prvaka Slovenije i dva nacionalna kupa te zemlje. Kao pomoćni trener KK Partizan, Džikić je osvojio četiri titule prvaka države i dva nacionalna kupa.

KK Partizan NIS, zahvalio se Petru Božiću na predanom radu i svemu što je učinio za klub. Humska 1 i hala Pionir, biće uvek mesta na kojima je Petar Božić više nego dobrodošao, piše na sajtu KK Partizan.

Pročitajte i šta će se dešavati sa igračkim kadrom odnosno koliko ima prostora za pojačanja.

0
0

6 Komentara

  1. Sad se samo dogovorite,da li je i Dzikic clan SNS-a ili ga je neko doveo da vas izbaci iz lige.Naravno da nije,kao sto nije ni Bozic niti bilo ko iz strucnog staba ili uprave a ni ovaj vas nece spasiti jer ste vec ispali.Toliki je kvalitet i to je to,imacete najvise 8 pobede,sto je nedovoljno za opstanak.U nasoj ligi vam je realnost 3.mesto i nista vise.

    0
    0
    Odgovori
  2. Eto pričate država ne da duleta država nametnula božića država ne da sponzora eto ovog coveka ste želeli za trenera vidite da država ne stoji iza svega toga što pricate već samo tražite krivca u drugom A ne u sebi…pitam se koji sad razlog smišljate država kriva jer partizan nema para za trenerov obrok?

    0
    0
    Odgovori
  3. Bozicu zelim sve najgore u daljoj karijeri. Prosecan igrac koji je imao ulogu mahaca peskirima, ocajan trener i los covek sto je pokazao time sto nije hteo da podnese ostavku iako je svaki pravi Grobar vec posle dve utakmice video da je nesposoban i da je ubedljivo najslabija karika ovog solidnog tima.

    0
    0
    Odgovori
  4. ..u “ Pravi cas“.. .!. Xxaaxxaa .!. ..Dobro je da nismo ispali iz lige ili da smo se „ugasili“ kao kkcz, tada nam ova
    „Blagovremena“ promena Trenera-trojanca ne bi nista pomogla .. .!. Xxaaxxaa .!. Postajemo sprdnja, kao Mutanti !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter