6
Košarka

FOTO: KKCZ

UCENA: ‘Ludi’ razlozi zbog kojih Mekel tuži Zvezdu!

Objavljeno: 04.01.16 u 15:34

Poznata je lista želja, odnosno, vrlo čudnih razloga zbog kojih Izraelac traži odštetu od Crvene zvezde.

Kao što smo već preneli, ispostavilo se tačnim da je Mekel zatražio od crveno-belih tri plate, odnosno, 150.000 evra i to da se isplati u roku od tri dana. Međutim, još više je iznenađujuća lista razloga šta još omaleni plejmejker traži od Crvene zvezde.

Naime, kako ‘Blic’ prenosi’, od te tri plate koliko potražuje, jednu je uračunao dok je bio sa Izraelom na Evrobasketu. Dakle, u periodu u kom on uopšte nije bio u Beogradu, kao i još dve otkupne plate za raskid ugovora.

Takođe, od Zvezde zahteva bonus za plasman u Top 16 Evrolige, iako je njegov doprinos na tom polju bio zanemarljiv. Odigrao je mali broj utakmica u grupnoj fazi, od kojih jedino se može istaći prva protiv Strazbura u Kombank areni.

Tu listi nije kraj, jer Mekel od crveno-belih traži i kompenzacije za trening! Za razliku od ostale trojke stranaca koji su se mirno razišli sa crveno-belima (Skorcanitis, Tompson, Vilijams), Mekel je zatražio da ne bude burnog rastanka, odnosno da se sve zataška dogovorom, kako se njegov ‘imidž ne bi oštetio’.

Sa Malog Kalemegdana najavljuju razrešenje ovog ‘Gordijevog čvora’ u narednih nekoliko dana, mada deluje da će sa Izraelcem koji se nalazi u domovini biti još ‘nastavaka’…

0
0

6 Komentara

  1. U instituciji se igra za kikiriki, tako kaze Dulo. A da je ovaj izraelac odavno trebao da dobije sut u pozadinu – to je tacno!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sto vi glodari uporno pratite desavanja u Evroligasu zvanom Crvena Zvezda.Imate vi druga posla u toj vasoj vjerskoj zajednici,pa odrzite parastos vasoj svetinji kako dolikuje,slava mu!

    0
    0
    Odgovori
  3. Hahaha…to je ljubav prema ciganskom klubu…za 2/3 nedelje ce isto uraditi i ona prodana dusa kinzy jer ce izmisliti neku povredu zgloba da bi sto pre zbrisao…

    0
    0
    Odgovori
  4. „Ucena“..?? ..Pa ucena je TO, da je jedan anonimac placen 600 000 evra, koliki je budzet Svetinje Srpske kosarke-Partizan-a !!! Decenijama negujemo i cuvamo Slavu Srpske Kosarke u Evropi i svetu, a ovako se ceni institucija od strane domacih izdajnika !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter