13
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

JASNO: Evo šta Grobari poručuju upravi i treneru posle novog debakla (FOTO)

Objavljeno: 04.01.16 u 23:25

Partizan je doživeo novi debakl u ABA ligi. Ovoga puta od najslabije ekipe u ligi Sutjeske. Crnogorci prevođeni Vranješom ne da su savladali crno-bele, već su im držali čas košarke. Ne čudi i što su Grobari izgubili strpljenje pa širom društvenih mreža i foruma pozivaju upravu i trenera Petra Božića da podnesu ostavke. Evo i najoriginalnije slike Grobara na društvenim mrežama…

FOTO: Grobari/Facebook
FOTO: Grobari/Facebook
0
0

13 Komentara

  1. Ne treba Bojkotovati utakmice jer stim nista ne postizemo treba ici na utakmice cak i vise nego ikad jer mi ne idemo na Utakmice Zbog Bozica Pekovica Todorica .. Vec Zbog Partizana (Institucije ) …I Navijamo Za Partizan A ne za Bozica Todorica Pekovica Oni su Prolazni SAMO PARTIZAN OSTAJE .. Zato u Nedelju na tekmu u Da dodjemo u Sto vecem broju da napunimo Pionir i da odrzimo ,, Casove Ljubavi ,, ! ZIveo Partizan i Majka Srbija !

    0
    0
    Odgovori
  2. Dule je sve bio upravu…ovi nas prave volovima…dok ne uzmemo stvar u svoje ruke, nema nam srece grobari. Moramo jache i bolje da se organizujemo i da se dignemo protiv ovoga…svi!

    0
    0
    Odgovori
  3. Da Božič ima išta ljufdko i sportsko kod sebe podneo bi ostavku jer je jasno da on ovaj posao ne zna, Pekovič neće dati pare ako od toga neče imati koristi u vidu zemlje za gradnju uhostiteljskih objekata koju će mu obezbediti zna se ko kojima je jasno da Partizan nestane. Da je Dule bio ovde ne bi smo bili i zato su oterali i Duleta da pi propast bila neminovna!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. I Peković i Božić. I Vazura i Ilijev… MARŠ NAPOLJE IZ PARTIZANA!!! Koga vi farbate? Grobari ili će raditi govnjive motke ili nas neće biti! Vreme je za akciju! Konkretnu! Partizan nije privatni klub, već naš! Kako su ovi došli, tako ima i da lete! GROBARI AKCIJA!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Partizanovi igrači izgledaju kao deca koju su roditelji ostavili u šumi, izgubljeno i uplašeno. Ostali bez trenera koji im je ulivao sanopouzdanje i uz koga su imali osećaj da su veliki i zaštićeni, Sada igraju kao da su zaboravili da igraju košarku. Marinković je upripašten jer mu je veliki teret stavljen na ledja. Umesto da se razvija kao Gudurić, ili Jović u velikom klubu, on iz straha od poraza sve manje samopouzdanja ima. sada je za sve savete i promene kasno.Neko treba da se kloni našeg Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  6. Partizanovi igrači izgledaju kao deca koju su roditelji ostavili u šumi, izgubljeno i uplašeno. Ostali bez trenera koji im je ulivao sanopouzdanje i uz koga su imali osećaj da su veliki i zaštićeni, Sada igraju kao da su zaboravili da igraju košarku. Marinković je upripašten jer mu je veliki teret stavljen na ledja. Umesto da se razvija kao Gudurić, ili Jović u velikom klubu, on iz straha od poraza sve manje samopouzdanja ima. sada je za sve savete i primene kasno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter