10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEFINITIVNO: Partizan kupio ‘motor’ za manje od milion evra, Iliev najavljuje nova uzbuđenja… (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.16 u 17:54

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev potvrdio je da je Partizan doveo Evertona Luiza iz Sankt Galena.

– Uspešno smo završili pregovore sa Luizom, koji igra na poziciji zadnjeg veznog igrača. Sa brazilskim igračem i njegovim klubom Sankt Galenom smo dogovorili sve uslove i nadam se da će do kraja ove nedelje on doputovati u Beograd. Očekujem da Luiz potpiše ugovor na dve i po godine – poručio je Ivica Iliev, a njegove reči prenose ‘Novosti’.

Evertonov bivši klub Sankt Galen tražio je cenu od milion evra, ali su na kraju ipak popustili i on će u Humsku doći za sumu manju od toga.

– Na kraju je sve ispalo korektno. Mogu da kažem samo to da smo Luiza dobili za znatno manje novca. Naš generalni direktor Miloš Vazura bio je ključni čovek u ovim pregovorima i očigledno je da smo prilikom angažovanja brazilskog fudbalera delovali kao pravi tim – istakao je Iliev.

Međutim, sa ovim transferom se ne završava posao u prelaznom periodu. Uzbuđenja se, kaže Iliev, tek mogu očekivati.

– Mediji rade svoj posao, mi radimo svoj. Podugačak je spisak naših želja u zimskom prelaznom roku. Zapravo, tek u ovih nekoliko dana počinjemo one ozbiljne i konkretne pregovore sa potencijalnim pojačanjima – dodaje Iliev.

– Biće i odlazaka, ali i o tome ozbiljnu priču počinjemo praktično danas ili sutra. Zato je prerano da se već sada pominju neka imena. Radimo korektno i konkretno. Kada završimo razgovore sa onima koji odlaze, saznaćete o kome se radi – zaključio je Iliev.

Današnje pojačanje po ukusu je novog trenera Ivana Tomića.

– Radimo naporno na popravljanju kompletne atmosfere oko Partizana. Još su dani odmora iza nas, ali i ispred nas, jer dolazi Božić. Ali, Ivan Tomić ima jasnu viziju kakav Partizan želi na proleće. Nadam se da ćemo dovesti prava pojačanja, a Luiz bi trebalo da bude pravi motor tima i ona energija koja nam je nedostajala – kaže Iliev.

0
0

10 Komentara

  1. Sta su zapeli za -26, mozda vama bude uskoro -26 za kafu i sampone,ajd sad svi po koju kintu za vasu zvezdu koja propada i propada, kad misle da rese dugovanja. Pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo nemojte da ga vodite na Zlatibor ko onog Doloresa da tumara hodnicima.Ocekujem da Ilijev do kraja skolske godine zavrsi i svoju diplomu osnovne skole.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ilijev nije dovoljno strucan da proceni kvalitete igraca uz to partizan je ovog igraca platio preko milion evra( obestecenje i plata igracu). Tvrdim da su pare bacene u vetar jer ovaj igrac ce biti veliki promasaj

    0
    0
    Odgovori
    • Pa ko je strucan ako nije neko ko je igrao profesionalni fudbal 15 godina?Da nije mozda Vucelic ili Vazura?Mada Ilijev sam pominje da je glavnu ulogu odigrao Vazura,sto bi moglo biti porazavajuce,mada na ovim snimcima izgleda korektno ali to je sve nejbolje od njega ,sto su mogli izmontirati.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter