0
Evropske lige

MANUEL PELEGRINI: Aguero će se vratiti u top formu

Objavljeno: 03.01.16 u 11:33

Menadžer Mančester sitija, Manuel Pelegrini, veruje da će se napadač tog kluba Serhio Aguero nastaviti da teroriše defanzivce u Premijer ligi.

Serhio Aguero bio je čovek odluke u susretu sa Votfordom u kojem su njegovi „građani“ gubili sa 1:0, ali su ipak uspeli da preokrenu i trijumfuju sa 2:1, a odlučujući pogodak postigao je upravo Argentinac.

– Siguran sam da ćemo u drugom delu sezone videti Aguera onakvog kakvog smo navikli. Potrebna su mu još dva ili tri meča da se vrat u formu, a ovaj gol biće važan. Takođe, bio je bolji i u polju nego na prethodnim mečevima – istakao je Pelegrini.

Trener Sitija odbio je da ulazi u detaljnije prognoze o tome da li njegov tim može da osvoji šampionsku titlu.

– Predstoji nam još 18 utakmica i ne možemo da razmišljamo o titulu. U januaru nas čeka i polufinale Liga kupa, počinje FA kup, ima toliko važnih utakmica i moramo da razmišljamo samo o sledećoj  -lakonski je istakao Čileanac.

Ipak, iskusni trenerski vuk ima poverenja u svoj tim.

– Oduvek sam govorio da je ovo tim sa karakterom – nikada ne odustajemo, u svakom važnom meču to pokažemo – podvukao je Pelegrini.

Ekipa Mančester sitija posle 20 odigranih utakmica nalazi se 3. poziciji Premijer lige, sa bodom manje od Lestera i tri manje u odnosu na vodeći Arsenal koji je sabrao 42 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter