0
ATP

FOTO: facebook.com/djokovic.official

NOVAKOVIH DVANAEST MISIJA: Kako u 2016. ponoviti prošlu sezonu?

Objavljeno: 03.01.16 u 16:33

Najbolji srpski teniser i svetski broj jedan, Novak Đoković, sezonu otvara u ponedeljak, mečom protiv jednog od četiri kvalifikanta.

Novak Đoković novu sezonu će otvoriti turnirom u Dohi. Prvi meč odigraće sutra. Ime protivnika još uvek nije poznato, ali je sigurno da će u pitanju biti jedan od četiri pobednika kvalifikacija  – Bendžamin Beker iz Nemačke, Dastin Braun takođe iz Nemačke, Kajl Edmund iz Velike Britanije ili Aslan Karacev iz Rusije.

Ovaj meč je na programu najranije u 15:30, po našem vremenu. 

Pred Novakom je težak zadatak, jer iza sebe ima neverovatnu godinu, ispred sebe više nego motivisane protivnike želje skalpa… 

Ukoliko ste čitali Asteriksa, poznato vam je verovatno da neverovatni Gal u dobija od Julija Cezara 12 misija koje mora ostvariti uz pomoć vernog saputnika Obeliksa, kako bi ga odbranio od Cezara i Rimljana?

Ni Novak se ne nalazi u preterano drugačijoj situaciji. Pred njim je 12 misija – 12 meseci u kojima će verovatno morati dati i više od maksimuma, kako bi nastavio putem koji je utabao prošle sezone. 

Nagrada za to biće – večnost. Legenda. Nezaborav.

Malo li je?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter