11
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

U SPORTSKOM DUHU: Šta je Luis Ibanjez poželeo Partizanu u novoj godini?

Objavljeno: 02.01.16 u 14:30

Ljubimac Zvezdine publike pored svog kluba, lepe želje ima i za najvećeg rivala, ekipu Partizana.

Ibanjez je za vrlo kratko vreme osvojio srca navijača Crvene zvezde. Postoje nagađanja da će posle svega šest meseci crveno-beli dres zameniti nekim drugim, ali za sada razmišlja kao fudbaler Zvezde.

Tako je pored lepih želja svom aktuelnom klubu, slične reči uputio i ‘ljutom’ rivalu.

– Voleo bih da je Partizan prošao dalje i u Evropi, da se malo više priča o srpskom fudbalu. Tada bismo mogli da kažemo da smo bolji od tima koji zimuje u Evropi.

Zatim je uputio i Novogodišnju želju crno-belima:

– Takođe, ne bih voleo da Partizan ispadne u plej-aut u Superligi. Potrebno nam je što više derbija – rekao je Lučo Ibanjez, a prenosi ‘Informer’.

Tim rečima možda je i ‘pecnuo’ crno-bele, koji su daleko od Zvezde na tabeli. Čak 26 bodova iza. Mnogi to pripisuju ‘neregularnostima’ u domaćem šampionatu, a te priče počele su da kruže već u prvom kolu kada je Zvezda preokrenula protiv OFK Beograda i slavila sa 2:6.

– Tada mi je bilo čudno da slušam. Međutim, mi smo i nakon toga pokazali da smo bolji od svih u ligi, statistika govori sve. Ne možete namestiti 19 utakmica. Eto, i Partizanu smo dali tri gola. Da nije i to namešteno? – pita se Ibanjez.

0
0

11 Komentara

  1. Partizanovac sam srcem i dusom do koske !!!
    I kao takav nikad ali nikad nisam mrzeo Crvenu Zvezdu.Citam ove komentare i grozim se jer ne mogu da verujem da zelje zvezdasa su da se ugasi FK Partizan !?Prijatelji moji bez Partizana nema ni Zvezde to znate ali ne zelite priznati .Ok ove godine ste bolji i skidam kapu i nije to zbog Vucica niti politike vec zbog lose igre i lose uprave mog Partizana.
    Isto kao sto nismo mi bili bolji od vas zbog Karadjica i DS i to znate ali nama Srbima je u krvi da za sve nadjemo opravdanje osim u nama
    Zelim vam jos mnogo titula i da ponovite Bari a ja cu i dalje voleti moj Partizan a navijati za Zvezdu kada bude igrala u Evropi ako Bog da

    0
    0
    Odgovori
    • Matori, izvini, ali ne ispunjavamo zelje!!! Hahahaha! Kako stvari stoje cini mi se da cete se vi zaista ugasiti! Bolje pozeli da se spasite, avangardo! Hahaha

      0
      0
      Odgovori
  2. Partizan-Metalac 4-0 NAMESTENO! Partizan-Jagodina 6-0 NAMESTENO! Protiv OFK-e saponjic je dao gol iz ofsajda…Da je prvenstvo regularo Zvezda bi bezala 40 boda!

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko je tek penala dosudjeno Patlidzanu, ali sta kad ovi ne mogu da pogode?! Simptomaticno je da su uglavnom imali i igraca vise na tim mecevima! I onda je i za to, naravno, kriv Vucic!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter