0
Evropske lige

FOTO: Crop

STAVIO TAČKU: Džerard završava karijeru na kraju 2016. godine

Objavljeno: 02.01.16 u 12:56

Legendarni fudbaler Liverpula, sada igrač LA Galaksija, Stiven Džerard, izjavio je da će okončati karijeru na kraju kalendarske 2016. godine.

Džerard je tokom prošlog leta udario paraf na ugovor sa Galaksijem na godinu i po dana, ali mu teško padaju učestala putovanja po SAD.

– Nisam sto posto siguran, ali ovo će mi verovatno biti poslednja godina kao igraču – rekao je Džerard.

On se osvrnuo i na prethodnih nekoliko sedmica koje je proveo u Liverpulu u kojem je od Jirgena Klopa pekao trenerski zanat.

– Popričao sam sa Klopom, još nisam dobio ponudu, ali u klubu su mu jasno stavili do znanja da žele da se vratim, mada nije bilo konkretnog razgovora u smislu „želimo da radiš to i to“. Uvek sam pristrasan kada je reč o Liverpulu i, kada sam kod kuće, radiću kao komentator i ići ću po klubovima kako bih stekao još iskustva gledajući i učeći od drugih menadžera – istakao je legendarni vezista.

Džerard naglašava da će biti slobodan od novembra i da će pokušati da što zaradi trenersku licencu u ekspresnom roku.

– Oni bi trebalo da dobijaju ponude koje ne mogu da odbiju. Ako igrač ima 100 nastupa za reprezentaciju i 700 za klub, kako FA i klub mogu te tako da ga puste? Takvi igrači imaju da ponude toliko toga. Mnogo klubova doduše to i ne radi – Gigs je ostao u Junajtedu, Gvardiola u Barseloni – podvukao je Stivi Dži.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter