5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SLIKOVITO OBJAŠNJENJE: KK Partizan u ovoj sezoni (VIDEO)

Objavljeno: 02.01.16 u 21:35

Dok sa jedne strane navijači Partizana preplavljuju društvene mreže pružajući podršku Dušku Vujoševiću, sa jasnom željom da se vrati u klub, sa druge strane ima i onih koji su toliko razočarani trenutnim stanjem da se da se šale na sopstveni račun, od muke.

Pojavio se klip, doduše iz atletike, ali se poenta priče može primeniti i na KK Partizan.

 

 

KK Partizan u ovoj sezoni…

Posted by KK Partizan – Najtrofejniji Srpski Klub on Saturday, 2 January 2016

Izvor: Facebook7 KK Partizan-Najtrofejniji Srpski Klub

Jedan od komentara ispod videa glasi: Ne mogu oni da gube koliko mi možemo da navijamo.. I to je tačno, a i valjda će se točak sreće okrenuti na crno-belu stranu.

A šta su Grobari poručili Vujoševiću možete da pogledate OVDE.

0
0

5 Komentara

  1. Bitno je da ne pravimo fuziju,da ne zamrzavamo klub,da nam klub ne preuzme mafijaska pudla, atentator,organizator patriotske pljacke…

    0
    0
    Odgovori
  2. …U ovoj sezoni smo u Mnoooggoooo boljem stanju nego KKCZ pre 4 godine, zivi smo i Zdravi za razliku od izrentiranih crvenih narikaca i njihovog nekadasnjeg kk sa Malog Kalemegdana, sada vec uveliko ugasenooogggg !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Misko Raznatovic bi bio u stanju da Nikolu Zigica odvede u NBA a Dulu ne moze da nadje klub.Culi svi za njegove podvige u CSKA !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter