0
Odbojka

Foto: OSS

SELEKTOR OBJAVIO SPISAK: Grbićevih 14 izabranika će pokušati da nas odvedu u Rio

Objavljeno: 02.01.16 u 15:32

 Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić odredio je spisak od 14 igrača koji će pokušati Srbiju da odvedu na Olimpijske igre.

 Srbija je u Berlinu od 5. do 10. januara igrati na kvalifikacionom turniru za plasman u Rio ove godine i to u nikad težoj konkurenciji. Prvi meč igraćemo protiv Poljske, 5. januara od 20:30h, zatim će nam protivnici biti Nemačka, 6. januara i Belgija 8. januara.

Po dve ekipe iz svake grupe obezbediće mesto u polufinalu.

Plasman na Olimpijske igre obezbediće pobednik kvalifikacionog turnira dok će drugoplasirana i trećeplasirana selekcija izboriti učešće na turniru Svetskih kvalifikacija, koji će se odigrati u Japanu između 14. maja i 5. juna.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Spisak Nikole Grbića:

Tehničari: Nikola Jovović (Monca, Italija) i Aleksa Brđović (Gazprom Jugra Surgut, Rusija).

Korektori: Aleksandar Atanasijević (Sir Sejfti Peruđa, Italija) i Dražen Luburić (Pjaćenca, Italija).

Libera: Nikola Rosić (Dragons Lugano, Švajcarska) i Neven Majstorović (Čarni Radom, Poljska).

Blokeri: Dragan Stanković (Lube Ćivitanova, Italija), Marko Podraščanin (Lube Ćivitanova, Italija), Srećko Lisinac (Belhatov, Poljska) i Aleksandar Okolić (Crvena zvezda).

Primači servisa: Uroš Kovačević (Kalcedonija Verona, Italija), Marko Ivović (Belogroje Belgorod, Rusija), Nemanja Petrić (Modena, Italija) i Milan Katić (Galatasaraj Istanbul, Turska).

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter