20
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN PRONAŠAO POJAČANJA: Dolaze rumunski ‘Baloteli i Ronaldinjo’!? (VIDEO)

Objavljeno: 02.01.16 u 15:50

Posle Slovenaca i Bugara, Partizan se odlučio da u svoje redove dovede i reprezentativce još jedne zemlje iz regiona – Rumunije.

Posle dolazaka Marka Jovanovića, Bojana Šaranova i Nemanje Mihajlovića, priča Ivice Ilieva o njegovim ‘transfer bombama’, mogla bi da dobije nastavak. Partizan je pronašao ciljeve za transfer period, a to su dvojica reprezentativaca Rumunije i fudbaleri Astra Đurđe.

Prema pisanju rumunskog portala „Prosport“ crno-beli su zainteresovani za dva rumunska reprezentativca – Denisa Alibeca i Konstantina Budeskua!

U pitanju je tandem rumunske selekcije koji je na meti i Steaue, a navodi se da su pregovori sa njima u poodnakloj fazi.

Radi se o nekada velikim nadama tamošnjeg fudbala. Denis Alibec je bio uzdanica milanskog Intera, ali nije uspeo da se ‘probije. Igra na mestu napadača i ima 24 godine, a ima nadimak ‘rumunski Baloteli’, prema rečima poznatog tamošnjeg novinara Emanuela Rošua.

(Izvor: youtube / Danny DweHD)

Sa druge strane, Konstantin Budesku je klasična ‘desetka’, izumiruća vrsta, i zbog toga ima nadimak ‘rumunski Ronaldinjo’. U pitanju je fudbaler koji sjajno izvodi slobodne udarce, vrlo je efikasan i jedan od najzaslužnijih što je Astra na prvom mestu rumunskog šampionata.

(Izvor: youtube / Danny DweHD)

0
0

20 Komentara

  1. Vodja radi 22 sata dnevno ( nedavno izjavio ) tako da ova dva Rumuska igraca moraju potpisati u tih dva sata dok ovaj spava. U suprotnom ce proci kao Ivanic ili Zdjelar.

    0
    0
    Odgovori
  2. Naivni su Tomic i Ilijev.Kada oni nesto najave odmah sledi rampa vodje.Setite se kad je Djura hteo onog strasnog napadaca ,sutra je zavrsio u zatvoru a frajer pobegao i nikada ga niko nije ni spomenuo…Ako zele nesto da urade za Partizan krtice iz vodjinog sinjela ne smeju znati.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nista od ovoga.Vodja bi se ubio kada bi ovi dosli.Vazura i Nedici ce dovesti Pjer Boju i nekog koji ce da zadovolji Gospodara .Oni uzivaju u nesreci Partizana …
    Sve dok su Vazura i Nedici tu mozemo ocekivati katanac na fk Partizan.Ne da Ivanicu,Zdjelaru,Kleu da dodju…a Narodna Banka,Gasprom ,Telekom i Brano Micunovic rade svakodnevno na stampanju šuški za duznika najveceg u istoriji sporta…Privatuzovati klubove na 49:51 %(privatna kompanija:legende kluba i prijatelji)…Vracati dugove po tom modelu..Sve dozvoliti da otkupe osim zemljista,koje pripada Srbiji…Onda ce doci pravo i pravda i nece biti mesetarenja politicara u klub…

    0
    0
    Odgovori
  4. AV se „otvorio“, uvideo je da gubi crno-bele glasace, rejting mu slabi, pa da malo amortizuje skori „Pad“ !!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Bio Vucic na utakmici protiv Pazara video koliko je veliko biracko telo.Ako se bude glasalo samo u Pecenjevce !

      0
      0
      Odgovori
  5. Kako se prima mali glupi grobar….Nije ti ovo fakultet parazitu maloumni..Ti nekom da pricas kako nije inteligentan a navijas za partizan…hahahah Franjo paljba nemoj se blamiras ahahaha….

    0
    0
    Odgovori
  6. ahahaha braco delije svaki dan se smejemo ovom franjinom partizanu i ovaj ko bajagi navijackoj grupi grobari….ahahaha prosek im na stadionu kao kod nas sto ima redara ahaha aj mozda malo vise….hahahaha sa ovim kvazi pojacanjima iz rumunije ima tek da im se smejemo…..

    0
    0
    Odgovori
    • Pametnije bi ti bilo da zaplačeš nad svojim IQ i obrazovanjem, jer se i svi ostali smeju čitajući tvoje lupetanje. Gramatiku i bukvar u ruke, pre no što počneš laprdati ovako javno…

      0
      0
      Odgovori
  7. Pitanje „odakle pare“ ? Pa cigani to je bar lako pitanje , i samo jedna rec to objasnjava , a to je EVROPA ! A one koji to pitaju isto tako objasnjava jedna rec , KOMPLEKSASI!

    0
    0
    Odgovori
  8. Ne vidim po kom bi osnovu 2 igraca iz rumunske lige koja je svetlosnu godinu ispred nase dosli u Partizan.Klasicno bacanje prasine u oci navijacima i priprema za rasprodaju svega sto valja u Partizanu.

    0
    0
    Odgovori
  9. Transfer bombe od kojih nece biti nista.Kad bi nabrajali samo one za koje smo bili zainteresovani u poslednjih godinu dana trebao bi citav dan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter