0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BILO JE KONTAKTA: Veljko Paunović otkrio zbog čega nije preuzeo Partizan

Objavljeno: 02.01.16 u 17:04

Iako je bio želja mnogih navijača, Veljko Paunović nije postao šef stručnog štaba Partizana, iako je postojala takva mogućnost.

Kada je osvojio Svetsko prvenstvo sa svojim omladincima na Novom Zelandu, mnogi su Veljku Paunoviću prognozirali velika dela do kraja 2015. godine. Međutim, do toga nije došlo, bar ne u onolikoj meri koliko je i sam Paunović očekivao.

I njegova, ali i želja mnogih simpatizera crno-bele boje, bila je da preuzme kormilo Partizana. Na to mesto u poslednjim danima prethodne godine došao je Ivan Tomić, a Paunović se nešto ranije otisnuo u Čikago gde je preuzeo tamošnji MLS tim.

Za ‘Žurnal’ je objasnio kako su tekli pregovori i zbog čega nije preuzeo Partizana kada je bilo kontakta.

– Imao sam pozive, međutim, rekao sam da je najbolji momenat da o tome pričamo kad se završi prvi deo sezone i kad oni budu definitivno odlučili šta žele da rade sa tadašnjim trenerom Zoranom Milinkovićem – rekao je Paunović i dodao:

– Ne konspirišem protiv kolega, dok je Partizan imao trenera nisam želeo da pregovaram. A i kad se situacija promenila bio sam spreman za pregovore samo od decembra – pojasnio je razloge Veljko Paunović.

Mlad je stručnjak i godine su pred njim da, kada za to dođe adekvatno vreme, preuzme svoj voljeni klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter