1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVOGODIŠNJA ŽELJA: Kvinsi Miler želi nazad u Ameriku

Objavljeno: 01.01.16 u 13:53

Najzaslužniji za prolazak Crvene zvezde u Top 16. momak koji predstavlja noćnu moru čuvarima na parketima širom Evrope, „hodajući mismeč“, Kvinsi Miler ne krije – želja mu je da se vrati u najjaču košarkašku ligu.

– Ipak, to je dugoročni cilj. Sad želim samo da igram ovde najbolje što mogu, rekao je sjajni košarkaš u intervjuu za Novosti.

Pored ljudi, koje je okarakterisao kao „divne i ljubazne“, te Beograda kom je dodelio epitet „jednog od najlepših mesta na kojima je bio“, jedan od najboljih utisaka ostavile su – palačinke.

– Obožavam ih! Ovde ih jedete sa nutelom. Kod nas ih jedemo uglavnom sa sirupom…

Ima još stvari koje se razlikuju:

– Ovde je više zastupljen timski koncept. Čoveče, u reketu je velika gužva. U Americi je otvorenije, brže, ima više prostora, mnogo se više igra „jedan na jedan“. Ovde se često ne sude faulovi. U NBA je faul uvek faul. U svakom slučaju, drugačije i dragoceno iskustvo. Zbog toga igram sa dodatnom energijom, svaki put kada izađem na teren želim da se dokažem u drugačijem tipu takmičenja.

 

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Sta bre pa ja ga video juce u tempu na adi covek kupuje salamu i krem neki slikao sam se snjim iako sam partizanovac pricao sam sa njim malo na engleskom iako nzm engleski bas dobro on mi rekao da ce biti u czv do kraja ove sezone a posle nezna on ima iphone a ja samsung s4 veci od nene je par cm i rekao mi je da ce da ihra samnom basket uzo sam broj telefona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter